Întâlnirea care l-a impresionat pe Mihai Morar: “Înainte de război, credeam că lucrurile cele mai importante în viață sunt: sănătatea, familia, slujba și prietenii

10 mai, 2022
morar34 jpg

Lacrimi, sfaturi de viață și un șir lung de trăiri! Mihai Morar a rămas impresionat de întâlnirea cu un colonel din Ucraina. Mărturisirile lui îl vor urmări mult timp de aici înainte pe cunoscutul prezentator.

“L-am ajutat pe Serghei să se așeze la o măsuță, la cafenea. În aparență, un bătrân care se poartă într-un baston legat de un cordon în jurul brâului. În esență, colonel al Ucrainei, veteran al răboiului din Donbas, zice el. Nu-l întreb prea multe, izbucnește în lacrimi de fiecare dată când își amintește de foștii camarazi rămași pe câmpul de luptă. Îi comand lui Serghei o cafea la masă, în timp ce îmi spune că vine din Kiev, doarme la un hostel pe lângă metrou, că fiul îi este plecat în Statele Unite, iar fiica e încă în sudul Ucrainei”, mărturisește Mihai, care îi ascultă tăcut poveștile omului din fața lui.  

“Nu vreau să vă încarc cu traumele lui Serghei. Doar atâta vreau să rețineți din tot ce mi-a spus:

“Înainte de război, credeam că lucrurile cele mai importante în viață sunt: sănătatea, familia, slujba și prietenii. În ordinea asta. Abia după ce a început războiul, mi-am dat seama ce contează cu adevărat. Exact în ordinea asta: pacea, sănătatea, familia, slujba și prietenii. Dar pacea e prima. Ține minte asta, Mihai, îți zice unul care nu mai are niciuna din astea cinci.”

Și Serghei izbucnește iar în lacrimi. Cu mâinile tremurând își șterge stropii: <<Mihai, îți mulțumesc că m-ai ascultat. Nu visez să îmi fac prieteni în România, dar problema e că nu mă ascultă nimeni>>” .Recente pe Ok! Magazine

pantaloni9 jpg
283358570 765260144914896 4912793473662659824 n jpg
profihairshop@okmagazine ro jpg
laufer1 jpg
Mihai Radu jpg
SIS5 jpg
Candace Bushnell jpg
Stefa jpg
Survivor Stefania Stefan 2 jpg
tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg
alegere parchet jpg
Elon Musk (2) jpg
andre6 jpeg
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg
rogoz8 jpg
rih3 jpg