„Interviu cu un vampir“, într-o variantă nouă cu Jared Leto

9 mai, 2016
martie 2014 jpeg

Celebrul film al lui Neil Jordan va beneficia de un remake cu actori ai noului val.

image

Pelicula „Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles“ făcea furori în 1994, cu Tom Cruise, Brad Pitt şi Christian Slater în rolurile principale.

Acum, Josh Boone, care a regizat în 2014 „The Fault in Our Stars“, vrea să ecranizeze romanele lui Anne Rice „Interview with The Vampire“ şi „The Vampire Lestat“ într-un nou film intitulat „Cronicile vampirilor“, în care actorul Jared Leto va juca rolul vampirului Lestat.

Rolul lui Lestat, vampirul însetat de sânge, a devenit celebru în filmul original din 1994 prin interpretarea lui Tom Cruise.

Josh Boone a confirmat că acest rol va fi interpretat de Jared Leto într-o postare pe Twitter: „Lestat - nu poate fi decât unul singur“, a scris acesta alăturând textului o imagine a vedetei din „Dallas Buyers Club“.

Leto încă nu a făcut declaraţii cu privire la noul său rol. Acesta se află în plin turneu de promovare a filmului Suicide Squad, în care joacă rolul lui Joker alături de Will Smith, Margot Robbie şi Cara Delevingne. Filmul va fi lansat în august 2016.Recente pe Ok! Magazine

tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg
alegere parchet jpg
Elon Musk (2) jpg
andre6 jpeg
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg
rogoz8 jpg
rih3 jpg
roma4 jpg
roc4 jpg
varciu28 jpg
Lili Sandu mama alcool dupa ce a nascut (5) jpg
bobonete jpg
pel jpg
ioana42 jpg
Demi Moore și Bruce Willis (2) jpg
Gabi Oțil jpg