Intră în liga profesioniştilor înfrumuseţării cu Academia Ciftci Elena!

8 februarie, 2019
1 52401136 368701497262867 5905244642298822656 n jpg jpeg

Dacă îţi doreşti să devii un adevarat profesionist al înfrumuseţării, grăbeşte-te să te înscrii la cursurile Academiei Ciftci Elena!

Domeniul înfrumuseţării evoluează continuu, de aceea Academia Ciftci Elena deţine o echipă de profesionişti şi traineri de excepţie cu o experienţă vastă în domeniu şi un portofoliu impresionant. Dacă îţi doreşti să devii un adevarat profesionist al înfrumuseţării îţi poţi alege unul din cursurile academiei printre care: aplicarea extensiilor de gene, coafor, extensiile pentru păr şi MAKE-UP.

Datorită experienţei şi a cunoştiinţelor avansate ale profesioniştilor noştrii Academia Ciftci Elena colaborează cu cele mai importante vedete din ţara noastră, publicaţii şi personalităţi.

image

De ce să ne alegi pe noi? Pentru ca oferim atmosfera plăcută si armonioasă, trucurile si sfaturile de nepreţuit pentru o carieră de succes, toate noţiunile necesare şi suportul de care aveţi nevoie pentru a evolua frumos si a transforma pasiunea în profesie precum şi toate ustensilele necesare cursurilor, la sfârşit obţinând diploma acreditată de Minister.

În cadrul cursului de coafor vei învăţa cum să devii un hairstylist de succes, participanţii învaţă atat in teorie cat şi prin practică despre tehnicile de coafare, stabilirea tipului de coafura, moduri creative prin care sunt realizate coafurile şi multe alte noţiuni.

image

Pentru extensiile de gene, dar şi pentru extensiile de păr, cursul este alcătuit din notiuni elementare şi tehnici de bază prin care se învaţă aplicarea extensiilor în diferite moduri, acest curs este acreditat şi toate materialele necesare sunt puse la dispoziţie.

Vedeta Academiei este cursul de make-up susţinut de trainerul Elena Ciftci, make-up artistul vedetelor ce a pregătit un curs special pentru începători ce conţine toate tehnicile importante pentru un drum in acest domeniu, cât şi multe trucuri din partea vedetelor, printre tehnici si stiluri diferite de machiaj sunt şi tehnicile de promovare, dar şi suport după terminarea cursului. Formatul cursului este in grupa de maxim 10 persoane, toate produsele şi pensulele sunt asigurate, de asemenea şi diploma acreditată de Minister este oferită în urma unui examen.

image

Academia Ciftci Elena a alcătuit un program cu totul diferit, la baza acestuia stau nevoile clientelor identificate de trainerii noştri pentru a avea o carieră strălucitoare în urma absolvirii.

Învaţă alături de cei mai buni!

Te aşteptăm pe 11 Februarie cu nou curs de make-up!

image


Recente pe Ok! Magazine

fuste5 jpg
moda66 jpg
locuinta jpg
Scarlett Johansson, Profimedia (1) jpg
musk2 profimedia jpg
adela popescu8fb jpg
anda adam fb jpg
carte5 jpg
telefon71 jpg
Dana Rogoz Instagram PNG
tora vasilescu facebook jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
telefon8 jpg
camilla profimedia jpg
TOP 3 idei de cadouri de casa noua pentru un cuplu jpg
Ce fel de bijuterii sa porti daca ai alergie la aur sau argint jpg
Ciobănașu Cristina jpg
larisa28 jpg