Întreaga serie Piraţii din Caraibe, în aprilie, pe AXN

15 martie, 2017
Piratii din Caraibe (2) jpeg

Toate cele 4 filme vor putea fi vizionate în luna aprilie, înaintea premierei celui de-al cincilea titlu al seriei, din mai 2017. Jack Sparrow revine pe TV, în luna aprilie, amintindu-ne de ce ne place atât de mult celebra serie de filme cu piraţi. „Căpitanul Jack Sparrow este rolul meu preferat. De fiecare dată când intru în pielea lui, aflu lucruri noi despre acest personaj.”, spune Johnny Depp.

 Carismatic, imprevizibil, curajos şi din cale afară de amuzant, Jack Sparrow inspiră generaţii întregi de tineri care visează la experienţe pline de suspans şi acţiune. În aşteptarea celui de-al cincilea titlu din seria fantastică, urmăriţi aventurile faimosului căpitan în luna aprilie, pe AXN.

Afiş seria Piraţii din Caraibe

Premiere

Piraţii din Caraibe: Blestemul Perlei Negre – 1 aprilie, de la 21:00

Fermecătorul şi nesupusul Căpitan Jack Sparrow duce o viaţă idilică de pirat, doar până când un vechi inamic, Căpitanul Barbossa îi fură corabia, Perla Neagră, atacând oraşul Port Royal şi răpind-o pe fiica guvernatorului. Prietenul din copilărie al frumoasei Elizabeth îşi uneşte eforturile cu Jack Sparrow pentru a salva fata şi corabia. Lupte cu spada, mult supans, umor şi personaje pe care vă veţi bucura să le revedeţi.

Piraţii din Caraibe: Cufărul Omului Mort – 2 aprilie, de la 21:00

Tâlharul fermecător, Căpitanul Jack Sparrow, revine să îşi plătească datoriile, după ce şi-a vândut sufletul legendarului Davy Jones. Frumoasa Elizabeth Swann, fiica guvernatorului şi Will Turner, prietenul ei din copilărie, se învârt de data aceasta într-un vârtej de aventuri, din cauza eforturilor lui Jack de a supravieţui.

Johnny Depp şi Orlando Bloom

Piraţii din Caraibe: La capătul lumii – 8 aprilie, de la 21:00

Chiar în momentul când prezenţa lui este mai necesară ca oricând, Căpitanul Jack Sparrow este prins într-o mare de nisip în Lumea de Dincolo. O alianţă puţin instabilă, formată din fiica guvernatorului, prietenul ei şi Căpitanul Barbossa porneşte în căutarea lui. Căpitanul Jack încearcă, pentru ultima dată, să unească cei nouă Lorzi ai Piraţilor, pentru a păstra stilul de viaţă binecunoscut al piraţilor. Un film de aventură plin de acţiune şi umor, scene mirifice şi replici memorabile.

 Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi; 9 aprilie, de la 21:00

Jack Sparrow şi Căpitanul Barbossa pornesc în căutarea legendarei Fântâni a Tinereţii, dar ei află că nu sunt singurii în cautarea acesteia. Când Căpitanul Jack o reîntâlneşte pe Angelica, o femeie din trecutul său, habar n-are dacă între ei se reaprinde scânteia dragostei sau ea doar îl foloseşte pentru a găsi legendara Fântână a Tinereţii.

Maratoane

Urmăriţi cele patru filme, unul după altul, într-un maraton de aventură, umor şi peisaje fantastice: pe 16 aprilie de la 9:00 dimineaţa la 9:00 seara şi pe 30 aprilie, de la 2 după-amiaza la 2 dimineaţa.



Recente pe Ok! Magazine

Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg
okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg