Invitație la “Bucureștiul bântuit”, un eveniment de Halloween narat de actrița Maia Morgenstern

25 octombrie, 2023

În weekendul de Halloween, locuitorii din Capitală au posibiltatea de a vizita “Bucureștiul bântuit”, o experiență narată de cunoscuta actriță Maia Morgenstern.

Participanții vor putea vizita o serie de locuri cu povești enigmatice, bizare sau de-a dreptul înfricoșătoare, o experiență oferită de aplicația de ridesharing Uber. iar vocea Maiei Morgenstern îi va acompania la fiecare pas.

Boocarest 2 jpeg

Un highlight al călătoriei este Piața Universității, cel mai circulat loc al Capitalei, dar care ascunde o mulțime de mistere, mai ales după ce, în urmă cu 15 ani, zeci de cavouri au fost dezgropate în urma săpăturilor pentru parcarea subterană.

“BOOcharest”, așa cum este intitulată acțiunea, va fi disponibilă gratuit pentru cei ce doresc s-o experimenteze, urmând un traseu circular predefinit, cu cinci locuri “bântuite”. O cursă poate acomoda două persoane și durează aproximativ 20 de minute.

Pentru a participa, doritorii sunt încurajați să viziteze punctul de plecare de pe Calea Victoriei, la Casa Vernescu, pe 28 și 29 octombrie, între orele 14:00 - 22:00. Personalul de la fața locului îi va îndruma pe doritori către zona de îmbarcare, unde îi așteaptă și un loc special amenajat pentru poze.

Suntem bucuroși să o avem pe Maia Morgenstern on board pentru această experiență. Prezența ei va transforma fiecare moment într-o poveste cu adevărat captivantă pentru toți cei care aleg să ni se alăture în această aventură, a declarat Ana-Maria Borlovan, Head of Driver Operations Uber.Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
Libertatea alegerii și cardurile cadou  Dăruiește un cadou fără complicații jpg
creme de fata coreene jpg
Finanțare rapidă pentru nevoile tale jpg
ILUMA Stardrift KV Portrait jpg
WSCM Bucuresti 2023 jpg
tratament facial jpg
masina spalat emag jpg
implant dentar (1) jpg
img okmagazinero jpeg
Târgul devoratorilor de carte jpg
cizme de cowboy outfit (1) jpg
sejur zakynthos jpg
Janet Jackson si Naomi Campbell, la ziua lui Sean Diddy Combs   Instagram jpg
turist verifica harta jpg
UNDER 25 jpeg
Balenciaga I Bang & Olufsen Speaker Bag png
woman having cup coffee green kitchen jpg