Invitaţie la jazz: SWING DE PARIS

17 septembrie, 2010

Tête-à-Tête Coffee Art & Chill te invită la concertul extraordinar de jazz SWING DE PARIS, miercuri 22 septembrie, ora 20:30. Invitatul principal al concertului

Tête-à-Tête Coffee Art & Chill te invită la concertul extraordinar de jazz SWING DE PARIS, miercuri 22 septembrie, ora 20:30.

Invitatul principal al concertului este acordeonistul Emy Drăgoi, ce va fi acompaniat de către Lucian Maxim– percuţie, Adi Flautistu – chitară bas, şi Michel Lostanlen – chitară. Emy Drăgoi este considerat cel mai bun acordeonist de jazz la momentului, fiind descendentul unei familii de acordeonişti ploieşteni. Muzicianul a studiat la Liceul de Artă din Ploieşti, apoi a plecat la Academia de Jazz Bill Evans din Paris, unde a studiat pianul. După terminarea studiilor universitare, a colaborat cu mai multe trupe, abordând stiluri diferite de jazz. Până în prezent a publicat mai multe albume de jazz: Accordeon Stiple, înregistrat împreună cu pianistul Antoine Hervier; Baladă pentru Claudia, înregistrat în 2004 şi Etnofonia, lansat în 2008 în 32 de ţări.

Lucian Maxim este percuţionist la Orchestra Simfonică Radio din Bucureşti. A câştigat secţiunea Revelaţia anului la Gala Premiilor Jazz (Premiile Muzza) 2009. Între 1994 şi 1996, a făcut parte din cunoscuta trupă românească Sarmalele Reci. În cariera sa, artistul a concertat alături de Johnny Răducanu, Marius Popp şi Garbis Dedeian, iar în 2001 deschide cu un recital propriu concertul susţinut de Chick Corea în Bucureşti.

Tête-à-Tête Coffee Art & Chill

Intrare: 20 leiRecente pe Ok! Magazine

ioana5 jpg
patut2 jpg
nemes JPG
alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg
clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg