Ioana Filimon şi Otniela, concurente la “Bravo, ai stil! Celebrities”

30 iulie, 2021
3 ioana filimon jpg jpeg

Încă două nume cunoscute şi iubite de public au răspuns afirmativ provocării de a participa în cel de-al şaptelea sezon al unicului show de fashion din România, “Bravo, ai stil! Celebrities”.

Frumoase, determinate şi cu o vastă experienţă în domeniile lor de activitate, participante în multe reality show-uri de succes, Otniela şi Ioana Filimon sunt şi ele nerăbdătoare să trăiască experienţa “Bravo,ai stil! Celebrities!”, în această toamnă, la Kanal D.

Ioana Filimon este un fotomodel de succes, atât în ţară cât şi în străinătate şi una dintre cele mai frumoase femei din România, deţinând două titluri importante de miss în palmares, Miss România în 2016 şi Miss Global Model of the World în 2018. Frumoasa şatenă a studiat Ingineria şi Protecţia Mediului, însă a rămas fidelă pasiunii sale, modelling-ul, pe care îl practică încă din adolescenţă. Senzuală, feminină, dezinvoltă şi cu mult rafinament, Ioana Filimon va face cu siguranţă spectacol pe podiumul „Bravo, ai stil! Celebrities”. Adepta unui stil de viaţă sănătos, celebrul fotomodel va împărtăşi telespectatorilor câteva dintre trucurile vestimentare învăţate de-a lungul carierei sale de la designerii cu care a colaborat şi va încerca să îşi redefinească stilul personal.

"Ar fi cazul să învăţ să mă îmbrac, să am stil. Până acum, la prezentări, concursuri de Miss, am primit ţinutele cu care să defilez. La „Bravo, ai stil! Celebrities” vreau să îmi pun şi eu mintea la contribuţie, vreau să îmi compun singură ţinutele şi sper să fie unele frumoase. Nu am încă un stil bine definit, până acum stilul a fost unul mai sexy, încerc să ies din această zonă, în curând împlinesc 30 de ani, îmi doresc să adopt un stil <cu clasă>. Îmi este teamă să pierd, dar mă motivează competiţia şi voi da tot ce pot că să impresionez juriul şi telespectatorii", spune Ioana Filimon.

Otniela Sandu este o femeie frumoasă, puternică, mereu dornică să se reinventeze, atât din punct de vedere stilistic, cât şi profesional. Frumoasa blondă este absolventă de Jurnalism şi pasionată de actorie. Otniela s-a dedicat artei cinematografice, având roluri secundare în filme de lungmetraj şi într-un serial online. A participat la mai multe show-uri de televiziune cu tematică sportivă şi este urmărită de sute de mii de fani în mediul online. Actriţă şi influencer, Otniela Sandu este adepta unui stil vestimentar pe care îl caracterizează ca fiind <colorat, plin de viaţă şi surprinzător>, cu accente personale, pentru că ştie exact ce o avantajează.

"Am dat curs tuturor provocărilor cu o componentă sportivă, însă nu am încercat nimic ce ţine de fashion. Mi s-a părut interesantă propunerea, am răspuns afirmativ şi vedem ce iese. Sunt un om care încearcă de fiecare dată lucruri noi, care mă scot din zona mea de confort. În viaţa de zi cu zi îmi fac destul de repede ţinutele şi rar port hainele aşa cum le achizitionez. De obicei le dau o altă interpretare. Nu ştiu dacă toate sunt reuşite din punct de vedere stilistic, dacă ne luăm după nişte reguli, dar dacă mie îmi plac şi mă simt bine, transmit mai mult decât dacă aş purta o ţinută clasică, purtată după reguli”, spune Otniela.Recente pe Ok! Magazine

green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg
tiffani profimedia 0174249571 jpg
1 marilyn bun png png
albu9 jpg
oana roman jpg
em81 jpg
costum jpg
ce frumoasa s a facut fiica lui codin maticiuc imagini din vacanta petrecuta in dubai 8 size24 jpg
excursii optionale Zanzibar (1) jpg
Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp
Courtney Love (3) jpg
mada5 jpg
Nic PNG
augusta8 jpg