Ioana Ginghină a revenit la silueta de altădată

După îndelungi strădanii, sport şi numeroase diete, soţia lui Alexandru Papadopol a reuşit, în sfârşit, să dea jos enervantele kilograme în plus.

„Am vrut să mai fac un copil, am făcut nişte tratamente… nu au dat rezultate. Nu am avut probleme, sunt nişte reacţii adverse pe care le au hormonii pe care îi bagi în tine“, a explicat ea motivul pentru care, în ultimul timp, luase mult în greutate.

Ioana-Ginghina
Ioana Ginghină a încercat timp de mai multe luni să scape de kilogramele în plus.

 

„De la câteva kilograme în plus până la tot soiul de stări. Sunt stările pe care, în general, le au femeile atunci când sunt la menstruaţie, poate puţin mai exagerate. Eu am fost foarte sinceră când am spus că sunt puţin mai irascibilă, ai diferite stări, acum ţi-e frig, apoi ţi-e cald“, a detaliat ea procesul prin care a trecut.

Ioana-Ginghina (2)
În sfârşit, sportul şi dieta au dat roade pentru soţia lui Alexandru Papadopol.

„Am aproape un an de când nu mai fac nimic, de aceea încep să-mi revin şi la corp, să slăbesc. De la hormonii ăia îţi dereglezi tot organismul, nu doar metabolismul. Acum, am început să-mi revin, să slăbesc. De sport m-am ţinut, hamburgeri n-am mâncat, m-am îngrăşat din cauza acestor tratamente. Nici nu mă îngrăşasem mult, era o pufoşenie, aşa, reţinere de apă. Acum organismul meu începe să-şi revină, hormonii se elimină“, a mai spus bucuroasă Ioana Ginghină pentru WOWbiz.ro.

Ioana-Ginghina (1)
„Organismul meu începe să-şi revină, hormonii se elimină“, ne spune Ioana Ginghină.

 
Foto: pagina personală

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA