Ioana Ginghină şi-a investit banii într-un nou business

14 mai, 2021
1 balon jpg jpeg

Ioana Ginghină a profitat din plin de perioada restricţiilor impuse de pandemie şi a inventat un joc pentru copii.

“Tisha şi jucăriile” este un alt copil al meu, un nou proiect şi totodată cea mai potrivită modalitate de a sărbători aniversarea a 9 ani de activitate MiniArt Show. Este de fapt un board game care poate avea şi un suport audio, un spectacol muzical la cutie, plin de provocări pentru întreaga familie. Obiectivul meu a fost să realizez un produs unic pe piaţă, pentru care am primit deja review-uri încurajatoare”, a declarat Ioana Ginghină despre noul său proiect.

Într-o eră în care copiii sunt din ce în ce mai dependenţi de gadgeturi şi conectaţi aproape în permanenţă la Internet, Ioana Ginghină crede cu tărie că aceste obiceiuri pot fi schimbate şi reconstruite, în aşa fel încât locul lor să fie luat de activităţi creative, în care pot fi implicaţi deopotrivă părinţii, dar şi copiii.

Tisha, Gratziline, Rază de Culoare, Coşarul şi Ursuleţul sunt cele cinci personaje care îi vor ghida pe copii şi părinţi deopotrivă în această aventură şi îi vor ajuta să îşi creeze propriul musical, oriunde şi oricând.

Foto Isabel Beatrice StratRecente pe Ok! Magazine

teo89 jpg
untold3 jpg
Julia Fox black (6) jpg
cezzar91 jpg
scarla3 webp
ceas jpg
cornelia73 jpg
Ioana Ginghina sexy slaba silueta se mentine (1) jpg
arsinel8 jpg
Gaz pe Foc (6) jpg
tania PNG
alessia raiciu jpg
piele8 jpg
briana8 jpg
katie1 jpg
Rebel Wilson și iubita Ramona Agruma (9) jpg
Gina Pistol 2 jpg
angelina jolie profimedia 0714246197 jpg