Ioana Maria Moldovan se întoarce la ştiri, după un deceniu

4 martie, 2016
moldovan 2 jpeg

Ioana Maria Moldovan

Primăvara anului 2016 aduce o nouă provocare pentru Ioana Maria Moldovan, care va prezenta în weekend noul jurnal Focus de la ora 14.00. Astfel, vedeta TV revine la prima ei dragoste, ştirile.

Ioana Maria Moldovan se va alătura echipei Focus într-un nou jurnal, care este difuzat în weekend de la ora 14.00. "Primăvara, anotimpul meu preferat a venit anul acesta cu proiecte noi şi frumoase, proiecte de suflet. Pe 5 martie, iată că mă reîntorc la pupitrul ştirilor. Sunt din nou la ştiri, după un deceniu. Se pare că prima dragoste nu se uită niciodată!" spune vedeta.

image

Ea recunoaşte că are emoţii pentru că este un nou început şi de-abia aşteaptă prima ei ediţie de Focus: "Abia aştept să mă reîntâlnesc cu telespectatorii şi să le aduc în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 14:00, un nou jurnal Focus, pe Prima Tv. Nu pot să nu amintesc şi de un alt proiect de suflet, Şcoala de Televiziune Junior. De acum înainte, sfârşitul de săptămână va fi unul plin pentru mine, ceea ce nu poate decât să mă bucure."

Pe lângă Focus 18, principala emisiune informativă a zilei, telespectatorii vor putea urmări de luni până duminică încă o ediţie Focus, la ora 14:00, prezentat de luni până vineri de Livia Graur, iar sâmbătă şi duminică de Ioana Maria Moldovan.