Irina Rimes are probleme de sănătate: “Azi e o zi tristă”

12 august, 2022
rimes31 jpg

Irina Rimes trece printr-o perioadă grea. Artista lipsește de la filmările pentru Vocea României și de la concerte pentru că se confruntă cu probleme de sănătate.

„Azi e o zi tristă pentru că trebuie să fac ceva ce am urât din tot sufletul și am evitat mereu cât de mult am putut. Din cauza unor probleme de sănătate, sunt nevoită să anulez concertele din Brezoi, Sighișoara și Tușnad”, a scris vedeta, care a mai adăugat: „Vreau, pe această cale, să-mi cer iertare de la voi, dar rămân cu promisiunea că ne vom vedea cât de curând posibil. Totodată, îmi cer iertare și aici echipei și colegilor mei de la «Vocea României» și le mulțumesc pentru susținerea și înțelegerea pe care mi le-au oferit zilele acestea”, a scris Irina Rimes pe o rețea de socializare.

„Vreau, pe această cale, să-mi cer iertare de la voi, dar rămân cu promisiunea că ne vom vedea cât de curând posibil. Totodată, îmi cer iertare și aici echipei și colegilor mei de la «Vocea României» și le mulțumesc pentru susținerea și înțelegerea pe care mi le-au oferit zilele acestea”.

rimes8 jpg

Solista a fost teribil de marcată de războiul din Ucraina.

“Mi-a luat ceva să-mi revin. În primele zile nu puteam gândi. Mi-am sunat părinţii, fratele, rudele. Panică! N-o să dau detalii pentru că sunt prea intime, dar războiul ne-a afectat pe mai multe paliere. Zilele trecute am asistat la o discuţie la telefon în care soţia primea vestea ca soţul ei este rănit şi ca nu ştiu în ce spital se afla. În secunda doi am avut cel mai laş şi egoist gând: “ce bine că nu sunt în locul ei…” Războiul scoate demonii din oameni. Nu sunt nici pe departe utopistă, dar prea mult s-a muncit să se ajungă la pacea pe care o trăiam la începutul lui Februarie 2022. Vor trebui sa treacă generaţii să spele ura, propaganda si restul deşeurilor pe care le lasă în urma fiecare tanc care înaintează", spunea ea.Recente pe Ok! Magazine

Emi foto PR jpg
kourtney hardashian nunta 1 jpg
Tu stii cum se face igiena orala daca porti aparat dentar AFLA cateva sfaturi utile pentru tratamentul tau jpg
blonda de la drept profimedia jpg
3 motive pentru care sa îți mobilezi bucătăria în această toamnă jpg
anca pandrea și iurie darie PNG
ce cadou PNG
tehnologie jpg
Florin Ristei si logodnica lui, Naomi Hedman, la Chefi la cutite 5   captura video jpg
andreea ibacka3 jpg
Lauren Sanchez, avion privat Bezos  Profimedia (7) jpg
petrus si silvia jpg
Barack Obama si Michelle, 30 de ani de casnicie   Instagram  (1) jpg
team building PR jpg
manuela2 fb jpg
tendinte hair 2023 jpg
Cătălin Măruță și copiii, Instagram (4) jpg
cristina ich2 webp