Irina Rimes are probleme de sănătate: “Azi e o zi tristă”

12 august, 2022
rimes31 jpg

Irina Rimes trece printr-o perioadă grea. Artista lipsește de la filmările pentru Vocea României și de la concerte pentru că se confruntă cu probleme de sănătate.

„Azi e o zi tristă pentru că trebuie să fac ceva ce am urât din tot sufletul și am evitat mereu cât de mult am putut. Din cauza unor probleme de sănătate, sunt nevoită să anulez concertele din Brezoi, Sighișoara și Tușnad”, a scris vedeta, care a mai adăugat: „Vreau, pe această cale, să-mi cer iertare de la voi, dar rămân cu promisiunea că ne vom vedea cât de curând posibil. Totodată, îmi cer iertare și aici echipei și colegilor mei de la «Vocea României» și le mulțumesc pentru susținerea și înțelegerea pe care mi le-au oferit zilele acestea”, a scris Irina Rimes pe o rețea de socializare.

„Vreau, pe această cale, să-mi cer iertare de la voi, dar rămân cu promisiunea că ne vom vedea cât de curând posibil. Totodată, îmi cer iertare și aici echipei și colegilor mei de la «Vocea României» și le mulțumesc pentru susținerea și înțelegerea pe care mi le-au oferit zilele acestea”.

rimes8 jpg

Solista a fost teribil de marcată de războiul din Ucraina.

“Mi-a luat ceva să-mi revin. În primele zile nu puteam gândi. Mi-am sunat părinţii, fratele, rudele. Panică! N-o să dau detalii pentru că sunt prea intime, dar războiul ne-a afectat pe mai multe paliere. Zilele trecute am asistat la o discuţie la telefon în care soţia primea vestea ca soţul ei este rănit şi ca nu ştiu în ce spital se afla. În secunda doi am avut cel mai laş şi egoist gând: “ce bine că nu sunt în locul ei…” Războiul scoate demonii din oameni. Nu sunt nici pe departe utopistă, dar prea mult s-a muncit să se ajungă la pacea pe care o trăiam la începutul lui Februarie 2022. Vor trebui sa treacă generaţii să spele ura, propaganda si restul deşeurilor pe care le lasă în urma fiecare tanc care înaintează", spunea ea.



Recente pe Ok! Magazine

+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg
Reghe el (1) jpg