Irina Rimes, o păpușică japoneză la Media Music Awards 2017. Cât de cool a fost ținuta sa!

Citeste tot despre:

,

Irina Rimes a fost și ea prezentă pe Green Carpet la Media Music Awards 2017, eveniment care s-a desfășurat marți seara la Mall ParkLake din București. Așa cum dress code-ul a impus, artiștii au trebuit să vină cu ținute Cool Vibe,  care să descrie perfect energia pe care o transmite renumita gală de premii muzicale.

Irina Rimes a purtat o rochie mini din latex.

Așa că aparițiile de la panou au fost cele mai așteptate momente, desigur, după recitalurile incendiare ale artiștilor. Unul dintre cele mai surprinzătoare outfituri a fost cel purtat de cântăreața Irina Rimes, care a fost o păpușică japoneză în toată regula. Într-o rochie mini din latex negru cu alb, de la Dolls Kill, inspirat din costumele personajelor de desene animate japoneze și cu părul prins într-un coc specific acestei culturi, dar și un machiaj potrivit și o pereche de botine cu toc înalt, Irina a fost desprinsă parcă din basmele venite tocmai din „Țara Soarelui Răsare”.

Acesta esteunul dintre cele mai originale outfituri purtate de artistă.

Artista nu numai că a fost apreciată pentru outfitul atent studiat pe care l-a purtat la acest eveniment, dar a susținut și un mini-concert de excepție pe scena de la Media Music Awards. Irina este o revelație în muzică, lansează hit după hit, iar fanii o adoră. De altfel, munca sa a fost pe deplin răsplătită aseară, căci artista a câștigat două premii – Best New Artist  și ProFm Award.

  

Foto: Sorin Stana pentru OK Magazine, Instagram Irina Rimes

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA