Irina Shayk a riscat și a… pierdut! Modelul, cu părțile intime la vedere la un eveniment public!

A lăsat-o pe micuța Lea acasă, cu tăticul ei, iar ea s-a prezentat la Fashion Awards 2017, un eveniment care a strâns laolaltă muzicieni, actrițe și modele la Royal Albert Hall, în Londra. Din păcate, ceea ce trebuie să fie o apariție fără cusur s-a transformat pentru Irina Shayk într-un adevărat fiasco!

Irina s-a prezentat la gala Fashion Awards 2017

Irina Shayk a dat-o în bară pe covorul roșu! A vrut să impresioneze, purtând o rochie cu decupaje îndrăznețe, pentru a-și pune în evidență silueta silfidă, redobândită după nașterea micuței Lea, însă croiul rochiei i-a dat bătăi de cap modelului.

Cu părțile intime la vedere!

La sosire, Irinei i-a fost destul de greu să manevreze trena asimetrică a rochiei, moment în care și-a expus, fără să vrea, părțile intime. Așa se face că toate fotografiile de la intrarea pe covorul roșu arată mai mult decât și-ar fi dorit, probabil, modelul.

În rest, e clar că Irina și-a dat silința pentru a avea o apariție fără cusur, în ton cu dress-code-ul evenimentului, alegând să poarte o rochie glamour, cu inserții metalice, care prezenta decupaje îndrăznețe. Și-a asortat rochia cu o pereche de sandale argintii și a renunțat la toate bijuteriile care ar fi putut încărcat ținuta.

foto: Hepta

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA