Irina Shayk, apariție impresionantă la Cannes, la două luni de la naștere

Cu siguranță apariția sa a fost cea mai suprinzătoare de la Festivalul de Film de la Cannes și a marcat prima participare la un eveniment oficial după ce a devenit mămică. Lucrurile s-au desfășurat în taină în relația dintre Bradley Cooper și modelul Irina Shayk, iar frumoasa rusoaică de 31 de ani a păstrat discreție maximă în timpul sarcinii și de curând a devenit mămică pentru prima oară, tot în secret, se pare că în luna Martie.

Arată incredibil de bine după naștere.

La aproape două luni de la naștere, modelul de top se întoarce din nou în centrul atenției, unde altundeva decât la Cannes. În timp ce apariția sa pe covorul roșu a fost neașteptată, a fost și mai impresionantă datorită siluetei de invidiat, îmbrăcată într-o superbă rochie de un galben lămâi, foarte sclipitoare. Ieri seară, starul de la Victoria’s Secret a participat la ecranizarea filmului „Hiraki”, iar prezența sa a făcut ravagii.

Rochia galben lămâi cu paiete a fost alegere perfectă.

Foarte sexy, Irina a îmbrăcat o rochie de la Atelier Versace încrustată cu paiete și cu tăieturi moderne. A etalat und decolteu de milioane, dar și niște picioare subțiri și tonifiate. La spate, rochia a fost decoltată, cu breteluțe subțiri în formă de X, iar materialul a fost semitrasparent, lăsând să se vadă picioarele pe sub rochia lungă. Desfăcută pe piciorul drept, rochia a lăsat la vedere și sandalele fine cu barete ivory.  A optat pentru o coafură lejeră, cu părul ușor buclat, lăsat liber, iar make-up a fost și el în note discrete.

Prin materialul transparent al rochiei i s-a putut vedea pielea.

Foto: Getty

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA