Iris, preambul pentru AC/DC

9 mai, 2010
promo ironman2 jpeg

Formaţia românească de muzică rock va deschide concertul trupei australiene AC/DC, care va canta în Piaţa Constituţiei la Bucureşti pe 16 mai.

Formaţia românească de muzică rock va deschide concertul trupei australiene AC/DC, care va canta la Bucureşti pe 16 mai.

AC/DC va susţine duminica viitoare, cu începere de la ora 18.00, un concert de zile mari. De la Sofia, unde vor susţine un show pe 14 mai, australienii vor ajunge şi în România, în cadrul Black Ice Tour, care promovează ultimul lor album. De aici, vor pleca mai departe spre Italia, Austria, Germania, Polonia, Norvegia, Finlanda, Suedia, Danemarca, Elveţia, Anglia şi Franţa, urmând ca turneul să ia sfârşit în Spania, unde trupa va avea două reprezentaţii.

La Bucureşti, unde sunt aşteptaţi între 60.000 şi 80.000 de spectatori, show-ul va fi deschis de un recital al formaţiei Iris, urmat de prestaţia unei alte trupe româneşti, al cărei nume n-a fost dezvăluit încă. AC/DC va interpreta şi piese incluse pe „Iron Man 2“, album ce şi-a pus amprenta şi pe coloana sonoră a filmului omonim.

image

Întârziaţii au noroc de data aceasta! Ei au posibilitatea de a intra în posesia unui bilet chiar şi acum, cu puţin înainte de concert, întrucât organizatorii, D&D East Entertainment şi Marcel Avram, au decis punerea în vânzare a altor 1.000 de bilete Golden Circle pentru locurile din faţa scenei, în picioare.

Biletele se distribuie în magazinele Germanos şi Vodafone, în librăriile Cărtureşti şi Humanitas, la Sala Palatului şi online pe www.eventim.ro.

Ascultă aici „Shoot to Thrill“, piesă inclusă pe coloana sonoră a filmului „Iron Man 2“:

Foto: Roton, site oficial AC/DCRecente pe Ok! Magazine

MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png