Îți dorești să-ți surprinzi soțul? Iată ce variante ai

14 noiembrie, 2022
sot PNG

Te gândești să-i pregătești o surpriză soțului tău pentru a-ți demonstra iubirea, pentru a anima puțin relația de soț soție sau de dragul expresiei faciale de uimire și a zâmbetului pe care le vei obține pe fața lui?

Ei bine, când vine vorba de cadouri și surprize pentru bărbați,  poate fi ușor dificil având în vedere că aceștia nu-și exprimă foarte des preferințele sau dorințele, însă, există totuși o serie de opțiuni din care poți alege și la care soțul tău nu s-ar aștepta. 

Iată așadar care sunt variantele pe care le ai la dispoziție astfel încât să-ți surprinzi soțul în cel mai plăcut mod

  1.  Dăruiește-i un cadou 

Gândește-te la pasiunile soțului tău și dăruiește-i acestuia un cadou care l-ar face fericit. În cazul în care îi place să se joace, atunci o consolă de jocuri cu siguranță ar fi o alegere inspirată. Totodată, ține cont de faptul că bărbații dezvoltă în general o afinitate pentru ceasuri, iar dacă soțul tău obișnuiește să poarte unul atunci este perfect. Fie că alegi un ceas silat sau un smartwatch, mai mult ca sigur va fi încântat să primească acest tip de cadou. 

Pe de altă parte, te poți îndrepta și către zona fashion. Este soțul tău atent întotdeauna la modul în care își asortează articolele vestimentare, fiind și destul de pretențios? În cazul acesta poți opta pentru un palton. Poți alege din paltoanele bărbătești de pe Monarchformen.ro, unde vei găsi o serie de modele stilate, create din materiale de calitate, care vor avea toate șansele să fie pe placul soțului tău.

  1. Invită-l la o întâlnire romantică 

Rezervă un loc la un restaurant cu tematică romantică sau mergeți cu preparatele mașina într-un loc din apropiere, unde să poți organiza o cină la lumina lumânărilor. Adu voastre favorite, alege muzica potrivită de fundal, decorează locul cu câteva elemente care vor completa atmosfera și fii pregătită să-l răsfeți în modul în care și ție ți-ar plăcea să fii răsfățată. Verbalizează-ți dragostea, dansați, depănați amintiri, profitați la maxim de acest timp intim, dedicat vouă.

  1. Oferă-i o sesiune relaxantă de spa

Ți se pare că soțul tău este destul de obosit în ultimul timp sau a avut o perioadă încărcată? Ei bine, o sesiune de relaxare la spa poate fi mai mult decât potrivită. Propune-i să-și ia o zi liberă, iar apoi surprinde-l cu un masaj relaxant, o ședință de aromaterapie, saună sau cu un jacuzzi. O astfel de modalitate de a se răsfăța cu siguranță vor fi bine venite. După încheierea acestor activități, luați cina împreună și continuați să petreceți timp de calitate.

  1. Planifică un maraton de filme pentru o noapte

Creează un cadrul special amenajând locul din fața televizorului cu lumânări parfumate, flori și fotografii de cuplu. Adu vinul preferat, popcornul și bucurați-vă de o noapte întreagă în care veți sta îmbrățișați și veți privi filmele sau serialele preferate. Faceți acest lucru, pe care nu îl faceți în mod normal pentru crea amintiri memorabile, unice. 

În concluzie, dacă vrei să-ți surprinzi soțul, atunci ai o serie de opțiuni la dispoziție, din care le poți alege pe cele potrivite în funcție de preferințele și pasiunile pe care acesta le are. Astfel că oferă-i un cadou sub forma unui ceas, articol vestimentar sau consolă de jocuri. Plănuiește o întâlnire romantică, oferă-i o sesiune de spa sau planifică un maraton de filme. 

Sursa foto: unsplash.com



Recente pe Ok! Magazine

Femeie blonda in fata oglinzii JPG
okmagazine ro jpg
Insula de 1 milion Kanal D JPG
Holy Molly x Zodier jpg
Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
zgarieturile fine nu vor mai fi o bataie de cap solu ii rapide i eficiente de detailing auto jpg
banner Publisol jpg
NEVERSEA Ziua Donatoruluo png
FotoJet Elisabeta și Jeanette jpg
Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg
Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) (1) jpg
Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg
neversea foto facebook
mihaela bilic facebook jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg
Femeie în top negru PNG