Iubita lui Alex Dima l-a făcut tată pentru a doua oară. Îndrăgitul om de televiziune are un fiu

17 iunie, 2022
alex dima jpeg

După o lungă perioadă de grele încercări ale vieții, Alex Dima și-a găsit liniștea și fericirea. Iar acum anunță nașterea celui de-al doilea copil, un fiu.

Îndrăgitul om de televiziune a făcut el însuși anunțul pe rețelele de socializare, însoțind textul cu o fotografie adorabilă, în care ține un landou cu nou născutul.

Fiul lui Alex Dima a venit pe lume la spitalul vedetelor, un spital privat foarte bine cotat în România.

alex dima jpg

”O minune de copil a venit pe lume! Sunt si tata de baiat! 😄

Familia noastra traieste valuri de sentimente, am ras, am plans, radem, ne bucuram din plin de aceste momente minunate, de acest dar care ne zambeste si gungureste. Daca va aruncati o privire spre cer, prin al 9 lea o sa ne zariti si pe noi cum il adulmecam pe micul prunc pe toate partile.

Ne-a aratat si ca poate sa tipe din toti rarunchii. Urmeaza acum noptile nedormite (sper sa demonteze acest mit), scutece, muzica din jucarii si toata aventura. Astept cu nerabdare!

Multumesc medicilor si cadrelor medicale de la SANADOR pentru felul in care ne-au inconjurat cu grija si zambete! Sa fim si sa fiti sanatosi!”, a scris realizatorul TV pe Facebook.

Prezentatorul TV mai are o fetiță, Sara, din căsnicia cu Roxana, care a murit în urmă cu 13 ani din cauza cancerului.

Alex este într-o relație cu Georgiana, femeia care l-a făcut tată a doua oară și i-a readus echilibrul în viață. Iată ce spunea despre ea într-una din aparițiile sale la Măruță: Eram la un eveniment la Timișoara și ea tot așa, cu treabă pe acolo și când am ajuns la aeroport am sesizat-o. Am văzut la chech-in, m-am tot uitat după ea. Cred că și ea pe mine, adică, mi-a spus că m-a remarcat. Am avut un contact, iar când am ajuns la filtru, aproape de poartă, de fapt acolo s-a întâmplat, cumva a fost obraznică și s-a băgat în fața mea.  M-am uitat de vreo 2-3 ori în aeroport, am văzut-o și în avion… și sunt om serios, ce era să zic «mă știi de la televizor? De aia te uiți la mine. Eu nu te știu». Nu am vorbit, ne-am văzut fiecare de ale noastre. Doar ne-am uitat unul la altul.  Ochii și tupeul m-au atras foarte mult la ea. Nu am vorbit în avion, nu aveam voie (râde). Și după o lună sau chiar mai bine am fost chemat, ea lucra într-o bancă. Și am fost chemat să vorbesc acolo despre copiii din Magic Camp. Nu a fost mâna ei, acolo ne-am găsit.  Ea se ocupa cu povestea asta, ne-am întâlnit și uite că din vorbă-n vorbă au trecut 6 ani, a povestit jurnalistul.

Foto: Facebook



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg