Iubita lui Florin Ristei, Naomi Hedman, cea mai sexy prezență de la „Splash - Vedete la apă“

19 august, 2022

Frumoasa englezoaică de culoare a dat deja proba costumului de baie în vacanța petrecută la mare, cu iubitul ei român.

Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg

Florin Ristei are acasă una dintre bijuteriile coroanei, Naomi Hedman fiind de departe una dintre cele mai frumoase femei cu care a avut de-a face showbizul românesc.

Clădită parcă după legendara Naomi Campbell, Naomi Hedman este, la rândul său, model și face campanii publicitare pentru diferite firme. 

Și, dacă inițial am văzut-o pe scena concursului „X Factor“, unde de altfel l-a și cucerit pe juratul Florin Ristei, acum Naomi și-a încercat norocul și la „Splash - Vedete la apă“. Însă, până să execute săriturile de la înălțime, frumoasa englezoaica a „făcut antrenamente“ în vacanța petrecută pe litoralul nostru, dar și în însoritul Santorini - unde proba costumului de baie a fost obligatorie!

Și, privind la albumul de vacanță al ei și al lui Florin Ristei, nu putem decât să-i dăm nota maximă și să o recomandăm pentru finala „Splash - Vedete la apă“. Iar dacă organizatorii nu s-au gândit să ofere și un premiu pentru „Miss Bikini“, n-ar fi rău să se gândească s-o facă la această ediție. Știm noi cine ar fi câștigătoarea!

Între timp, Naomi Hedman a și evoluat la „Splash - Vedete la apă“, unde „am râs, am plâns și mi-am depășit limitele“, după cum ea însăși mărturisește într-o postare pe contul său de Instagram. Și, chiar dacă a sărit doar de la 3 m, prima trambulină, Naomi și-a executat perfect săritura și a primit un punctaj decent. Întrebată dacă iubitul ei, Florin, a pus vreo presiune pe ea vizavi de participarea la acest show, Naomi a spus amuzată că: „La început, mi-a zis să vin aici și să sar de la 10 metri. Dacă nu sar, să nu mai vin acasă! Dar când m-am gândit, 10 metri... După care m-am dus la 10 metri în prima zi și eram speriată și mi-era foarte frică. Sper că încă mai am o casă unde să ajung“.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Ads PNG
cannon PNG
Julia Roberts
mirela vaida si fiul
Simona Radiș și Ancuța Bodnar (1) jpg
ce ca ti de ski te protejeaza cel mai bine jpg
Garderoba de iarnă jpg
Vladimir Putin  sursa   GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba   GettyImages 1446123513 jpg
masuta jpg
antonescu
caprio
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
machiaj
brad pitt
heyu jpg
stil de viata sanatos jpg