Iubita lui Laurențiu Reghecampf a născut: prima imagine cu bebelușul! E al patrulea copil al antrenorului

1 aprilie, 2024

Al patrulea copil al lui Laurențiu Reghecampf a venit pe lume. Corina Caciuc a născut a doua oară, este al doilea copil al cuplului lor.

Reghe el (1) jpg

Femeia pentru care Laurențiu Reghecampf a părăsit-o pe Ana Maria Prodan l-a făcut încă o dată tătic. Corina Caciuc a marcat marele moment direct din maternitate, de unde a publicat prima imagine cu bebelușul.

Este armonie mare la ei în casă. Se iubesc și și-au mărit familia. Al patrulea copil al antrenorului s-a născut, motiv de fericire maximă. Este al patrulea băiat al antrenorului. Nu are nicio fetiță, dar poate Corina i-o va dărui, la un moment dat.

În poză publicată pe Story, bebelușul are fața acoperită cu o inimioară.

Caciuc la maternitate PNG

”Iubirea mea pentru tine este dincolo de cuvinte”, a scris Corina Caciuc, pe Instagram, în dreptul imaginii alb-negru, cu puiul ei.

Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară pe 19 mai 2022, când partenera lui actuală, Corina Caciuc, i-a dăruit tot un băiețel. “Astăzi dimineață (n.r. 19 mai) a venit pe lume Liam, frățiorul vostru! Vă iubește tata”, a scris Laurențiu Reghecampf pe pagina sa de Instagram, în dreptul unei fotografii cu cei doi băieți ai lui, Laurențiu Jr (Bebeto) și Luca Reghecampf. Iată că familia antrenorului s-a mărit acum, căci Corina a născut al doilea copil.

Într-un interviu recent, fosta soție Ana Maria Prodan reproșa oarecum voalat faptul că Reghe nu mai ține legătura cu Bebeto și cu fetele ei. Deși înainte să plece cu Corina Caciuc înspre o nouă viață, antrenorul era nelipsit din viața lor. Acesta este singurul motiv pentru care Ana Maria este supărată pe Laurențiu Reghecampf și e de părere că anumite lucruri nu se fac.

Odată cu venirea pe lume a noului bebeluș, probabil că Reghe va fi și mai ocupat. Alături de Corina îl crește pe Liam, un blondin adorabil.

Reghe mai are doi băieți, pe Luca, din prima căsnicie, cu Mariana Pfeiffer, și pe Laurențiu Reghecampf jr, alias Bebeto, din mariajul cu Anamaria Prodan. Anamaria Prodan mai are și ea două fete, Sarah și Rebecca, din căsnicia cu Tibi Dumitrescu. Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au divorțat după 15 ani de mariaj.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg