Iulia Vântur, sărbătorită de iubit. Ce petrecere a avut vedeta în India, cu ocazia împlinirii a 42 de ani

25 iulie, 2022
Iulia Vântur jpg

Iulia Vântur a simțit din plin că a fost ziua sa și că oamenii o îndrăgesc nespus. Atât prietenii din România, cât și cei din India au făcut-o să se simtă ca o prințesă.

Zeci de mesaje și felicitări au animat contul oficial al divei care și-a găsit fericirea în India, alături de un actor celebru.

În ciuda faptului că presa specula o despărțire de starul indian, imagini inedite au apărut cu ocazia aniversării blondinei. Iulia a împlinit 42 de ani, iar Salman Khan i-a fost alături, în bucurie. Motiv pentru care ziariștii locali s-au animat de îndată, căci cei doi îndrăgostiți nu sunt surprinși împreună prea des.

Fosta prezentatoare a emisiunii ”Dansez pentru tine” a afișat o siluetă impecabilă, evidențiată de o rochie neagră, mulată, iar părul blond și l-a coafat în bucle lejere. Și, cel mai important, a radiat de fericire, în compania iubitului și a prietenilor.

salman khan iulia vantur jpg

Diva a realizat și un filmuleț cu imagini de la petrecere, iar pe pagina sa oficială de socializare le-a mulțumit tuturor oamenilor care i-au trimis gânduri bune: ”Dragii mei, am fost copleșită de mesajele voastre, este minunat să primesc atâta dragoste, sunt atât de norocoasă să fiu binecuvântată cu asemenea suflete alături de mine: prietenii, familia și prietenii pe care contez. Vă mulțumesc că mi-ați făcut ziua atât de specială, viața mea e mai frumoasă cu voi în ea!”

iuliax PNG

Iulia și Salman s-au văzut pentru prima oară pe 17 mai 2011, la un Festival de Film de la Dublin, acolo unde Salman Khan îşi prezenta pelicula “Ek Tha Tiger”. Iulia se afla în capitala Irlandei alături de iubitul de atunci, Marius Moga. Un an mai târziu, Vântur s-a despărțit de Moga și a plecat singură în India, alegând o viață nouă, departe de țara care o făcuse vedetă. Însă blondina s-a remarcat rapid și în India, confirmarea poveștii de amor cu Khan venind în 2016, când au fost surprinși îmbrățișându-se și sărutându-se la aeroport.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Cum să îți creezi biroul perfect dacă lucrezi de acasă jpg
Carnova jpg
okmagazine ro jpeg
Avocat Mai 3 jpg
Kate Middleton, Eurovision, Profimedia (2) jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Margareta jpg
Bianca Brad si Majestatea Sa Margareta la garden party ul de 10 mai   Insragram (21) jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (1) jpg
Mariaje regale de fațadă jpg
Simone Ashley, GettyImages (3) jpg
Elizabeth și Damian Hurley la premiera Strictly Confidential, GettyImages (1) jpg
FotoJet Umar Kamani jpg
Cher, Alexander Edwards 2 jpeg
FotoJet Harry și dublura de la Met Gala jpg
Demi Moore la Met Gala 2024, GettyImages (7) jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Prodimedia (1) jpg
Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg