Iulia Vântur, superbă la un festival din India. Românca a purtat o rochie deosebită

26 aprilie, 2023

Iulia Vântur a făcut furori la un festival din India, țară care i-a devenit casă în urmă cu mulți ani de zile!

iulia vantur si salman khan 8 webp

În India, Iulia Vântur a cunoscut celebritatea ca actriță și cântăreață. E invitată la numeroase evenimente, unde face furori pe covorul roșu, Așa s-a întâmplat și recent la eveniment la care a fost invitată, acolo unde fosta prezentatoare a strălucit la propriu și la figurat.

Iulia Vântur a făcut furori la un festival din India, acolo unde a purtat o rochie deosebită, creație a designerului indian Archana Kochhar, scrie protv.ro

„Este întotdeauna o bucurie să sărbătoresc festivalurile alături de cei dragi și să mă bucur că pot purta haine indiene în aceste ocazii. Sunt foarte frumoase, elegante, feminine și prețioase. Sunt lucrate manual, cu pasiune și respect pentru tradiție. Iubesc asta. Pentru această sărbătoare am ales o ținută superbă concepută de Archana Kochhar”, a scris Iulia Vântur în dreptul filmulețului postat pe Instagram de la eveniment.

La vederea imaginilor cu Iulia Vântur, fanii ei au reacționat. „Superbă ca de fiecare dată! Definiția rafinamentului și a elegantei!”, „Superbă! Mândrie pentru România!”, „Stil, eleganță, rafinament…ești absolut superbă! Te iubim și suntem alături de tine mereu”, „Super elegantă! Modelul rochiei este într-adevăr superb”, „Ești foarte frumoasă”, sunt câteva dintre mesajele postate de admiratorii vedetei. 

Cum a devenit Iulia Vântur celebră în India

„Am început din întâmplare. Cred că a fost pur şi simplu mâna destinului. Îmi plăcea atât de mult ceea ce făceam în România, în televiziune, că era greu de crezut că mă voi axa pe muzică. Eram într-o seară în primele mele călătorii în India cu o gaşca de prieteni şi, pentru că lor le plase să cânte, să danseze, m-au rugat să cânt o piesă în română.

A fost foarte greu să aleg o piesă care să-i atragă. Am ales colindul ”La Betleeem colo în jos”, acel colind pe care îl cânt în fiecare an părinţilor mei de Crăciun. Poate pentru că l-am cântat cu atâta patos, le-a plăcut şi au dorit să facă o piesă şi a devenit numărul 1”, a povestit Iulia Vântur într-o emisiune la Antena 3.

Foto: arhivă, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
Top 7 schimbari care te intineresc dupa 35 de ani jpg
Câine, Pexels (1) jpg
Emme, stânga, fiica lui J Lo și dreapta fiica lui Ben Affleck, Seraphina, Profimedia jpg
George Nicolescu (1) jpg
Rapid și SOS Satele 3 jpg
Penelope Cruz, Profimedia (3) jpg
okmagazine (2) jpg
cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG