Iuliana Pepene, ipostaze HOT la pian, în genul celor promovate de Lola Astanova

27 mai, 2022
FotoJet (25) jpg

Blonda și sexy prezentatoarea de la Antena 1 știe cum să le mențină atenția fanilor săi din online.

Pepene (3) jpg

Pe lângă obișnuitele selfie-uri, Iuliana Pepene s-a gândit bine și a găsit formula perfectă de a atrage atenția admiratorilor. Întocmai ca celebra pianistă Lola Astanova, care cântă la pian îmbrăcată în ținute sexy și cu tocuri amețitoare, și știrista s-a plasat jucăușă în fața instrumentului muzical, cu o atitudine sexy și un pahar de vin alb alături. ”Cântă-mă ca pe un poem”, a scris Iuliana Pepene în dreptul imaginilor în care cântă la pian cu o atitudine provocatoare și picioarele poate mult prea desfăcute.

Știrista este o femeie foarte frumoasă și își folosește atuurile fizice pentru a strânge pe contul său de socializare cât mai mulți urmăritori.

Fotografiile sale nu au fost pe placul tuturor. O femeie i-a comentat: ”Vulgar. Pianul impune o altă atitudine, diferită de cea afișată.”

Însă tocmai cu această atitudine și superba artistă Lola Astanova a strâns pe pagina sa 1 milion de urmăritori. Nu știm câți sunt iubitori ai pianului, însă cu siguranță sunt încântați de imaginile HOT ce li se derulează constant în cronologia online.

Brașoveanca Iuliana Pepene s-a lansat ca prezentatoare Meteo, la postul Antena 1, apoi a primit rolul de știristă, în cadrul Observatorului de dimineață. Pe contul său de socializare, are aproape 100.000 de urmăritori.



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Chef Papanasi jpg
mercedes jpg
Qrevo MaxV JPG
Steve Aoki jpg
okmagazine ro png
Transilvanian Ninja JPG
casa de vanzare 2245365837 jpg
chiuveta  jpg
07 10 gentelman jack (1) jpg
lumanari aniversare femeie jpg
Colecția Oltre jpg
Charlotte Holmes, captură Youtube png
Iuliana Tudor foto PR jpg
1  prima poza jfif
V2 (1) png
Cafea cu lapte jpg
okmagazine ro (3) jpg
Cu OK! în Qatar jpg