Iuliana Tudor și Gelu Voicu vin cu surprize plăcute la Festivalul Cântecului și Dansului Popular

27 august, 2024

A început Festivalul Național de Muzică Ușoară Mamaia, ediția 2024, organizat în Piațeta Perla din stațiune. Evenimentul care a lansat unele dintre cele mai mari nume din muzica ușoară românească a revenit din acest an la formatul de festival-concurs și s-a desfășurat timp de trei zile, în perioada 23-25 august. 

Iuliana Tudor PR jpg

În perioada 28-30 august, Festivalul Mamaia va continua cu Festivalul Naţional al Cântecului şi Dansului Popular Românesc „Mamaia”, organizat de Consiliul Județean Constanța.

Niculina Stoican, Andreea Voica, Ionuț Fulea, Dinu Iancu Sălăjanu, Gelu Voicu, Constantin Enceanu, Matilda Pascal Cojocărița, Steliana Sima, Elena Gheorghe și alte nume mari ale scenei românești vor încânta publicul în cele trei zile frumoase de vară târzie, la malul mării.

Mamaia reprezintă un punct important în cariera mea și îmi readuce amintiri dintre cele mai frumoase! Marea, emoțiile concurenților, echipa TVR, o tiroliană pe care am coborat pe scenă realizând o premieră absolută, numărătoarea inversă 3, 2, 1 înainte de a intra în direct, moment în care inima bătea să iasă din piept… și câte altele. Evenimentul a fost creat în varianta de concurs de către d-na Elise Stan și, alături de noi, echipa dânsei de atunci, l-am construit și oferit oamenilor. Încă de la prima ediție în acest format, festivalul Mamaia Folclor a înregistrat un succes de casă și de audiență TV remarcabile. Plasăm TVR constant în top 3 televiziuni cu transmisiunile directe de la Mamaia. Mă bucură mult revenirea evenimentului și doresc succes tuturor concurenților. Abia aștept să îi cunosc!, declară vedeta TVR Iuliana Tudor.

Concursul se va desfășura pe 2 secțiuni: interpretare vocală si interpretare instrumentală, iar premiile sunt extrem de atractive. Pentru bilete accesați: www.centruljeanconstantin.ro/evenimente.



Recente pe Ok! Magazine

Cristian Movila jpeg
Answear RED 2 jpg
Idei de bauturi interesante pe care sa le testezi alaturi de prietenii tai jpg
Vocea României jpg
musical  jpg
Cum să te distrezi în Dubai fără să cheltuiești o avere jpg
Cum să eviți cele mai comune greșeli în alegerea patutului pentru copii jpg
okmagazine ro (3) jpg
mEfVefl   Imgur png
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
afis Timisoara Fashion Week jpeg
Top 3 investitii inteligente pentru afacerea ta in 2024 jpg
1 Perfection (VILLA BASTIDES) 0388 E (1) png
Singurele sucuri nutritive de care ai nevoie bune si pentru cei mici   iata care sunt! jpg
Relokat no brand photo jpg
avanpremiera filmului Ca fetele cu Maia Morgenstern si Adriana Trandafir (7) jpg
Ficatul gras  Factori de risc si metode de preventie jpg
Legatura dintre magneziu si tensiunea arteriala jpg