Ivana Trump, înmormântare emoționantă. Donald, Melania, Ivanka și alți membri ai familiei Trump au participat, îndurerați

21 iulie, 2022
Ivana Trump înmormântare Getty jpg

A fost tristețe mare la la înmormântarea Ivanei Trup. Familia, devastată de pierdere, a condus-o pe ultimul drum.

Ivana Trump înmormântare Getty (6) jpg

Familia Trump s-a reunit miercuri la New York pentru a-și lua adio de la Ivana Trump, fosta soție a lui Donald Trump și mama copiilor Ivanka, Eric și Donald Trump Jr.

Slujba de înmormântare a avut loc la Biserica Catolică St. Vincent Ferrer din Manhattan. Donald și Melania Trump nu au lipsit de la emoționanta ceremonie, iar fostul președinte chiar părea vizibil afectat.

Ivana a murit la domiciliul său din New York pe 14 iulie, la vârsta de 73 de ani. Imediat după decesul său, Donald Trump a scris pe Truth Social: ”Sunt foarte trist să-i informez pe toți cei care au iubit-o, și știu că sunt mulți, că Ivana Trump s-a stins la casa sa din New York. Era o femeie minunată, frumoasă, uimitoare, care a trăit o viață măreață și inspirațională. Mândria și bucuria sa erau cei trei copii ai noștri, Donald Jr., Ivanka, and Eric. Odihnește-te în pace, Ivana!”

Soții Trump au venit la înmormântare și cu fiul lor, Barron Trump.

Ivanka a fost susținută de soțul său, Jared Kushner, și de fiii lor, Joseph și Theodore. Tânăra a moștenit trăsăturile superbe ale mamei sale. Părinții Ivankăi au divorțat în 1992, după 15 ani de căsnicie.

Superba fiică a Ivanei a scris pe social media un mesaj emoționant pentru mama sa: “Am inima frântă după moartea mamei mele. Mama a fost genială, fermecătoare și extrem de amuzantă. A dat dovadă de putere, tenacitate și determinare în fiecare acțiune a ei. A trăit viața la intensitate maximă și nu a ratat nicio ocazie când a venit vorba de râs sau de dans. Îmi va lipsi mereu și îi voi păstra amintirea vie în inimile noastre pentru tordeauna”, a scris Ivanka pe contul de socializare.

Fiica lui Donald Trump a postat și un colaj foto în care apare alături de frumoasa ei mamă. Ivana a fost fotomodel și schioare de performanță.

Eric și Lara Trump au stat alături de Ivanka și Jared împreună cu copiii lor, Eric Luke și Carolina.

Donald Trump Jr. a venit însoțit de logodnica sa, Kimberly Guilfoyle, dar la înmormântare a asistat și Vanessa Trump, fosta soție a lui Donald Jr.

Ivana Trump înmormântare Getty (12) jpg

Tiffany Trump, fiica pe care Donald o are cu a doua sa soție Marla Maples, a venit la înmormântare cu logodnicul său, Michael Boulos.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg
okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg