J Balvin a lansat azi single-ul ”Toretto”, coloana sonoră a filmului ”Fast&Furious – Fast X”

22 mai, 2023

Artistul columbian urcă în vara aceasta pe scena principală a Festivalului Neversea.

WhatsApp Image 2023 05 17 at 13 28 32 jpeg

În această săptămână va fi lansat ultimul film din seria “Fast & Furious”, intitulat “Fast X”, iar un detaliu în legătură cu acest nou blockbuster al francizei este, pe lângă acțiunea explozivă, coloana sonoră.

În urmă cu câteva ore a fost lansat „Toretto”, single-ul de promovare pentru acest film, care este semnat de unul dintre headlinerii celei de-a 5-a ediții a festivalului NEVERSEA, J Balvin.

Câștigător a șase premii Billboard Latin Music, J Balvin a acceptat invitația lansată de Vin Diesel, personajul principal al seriei, de a contribui la coloana sonoră pentru „Fast X”. Videoclipul oficial aduce un omagiu seriei, iar în el sunt incluse elementele centrale din cele nouă filme, de la mașini, viteză, până la legături de familie.

Alături de J Balvin, pe coloana sonoră apar nume ca: Jimin de la BTS, Kodak Black, Maria Becerra, Myke Towers, Ludmilla, YoungBoy Never Broke Again sau NLE Choppa. Coloana sonoră pentru noul “Fast X” va fi lansată oficial pe 19 mai, în aceeași zi cu lansarea filmului în cinematografele din întreaga lume.

Artistul columbian urcă în această vară pe mainstage-ul festivalului NEVERSEA, pentru un show plin de energie, așteptat de zeci de mii de fani din România și din afara țării. Pe scena principală, alături de J Balvin, vor urca vara aceasta și alți artiști și DJ-i de top la nivel internațional, precum: Lil Uzi Vert, Ckay, Alok, Don Diablo, Lost Frequencies, Steve Aoki, Timmy Trumpet, Tujamo, Morten, Salvatore Ganacci, duo-ul Vini Vici și mulți alții. 

Festivalul Neversea va avea loc în perioada 6-9 iulie, în Constanța. Toți cei care doresc să participe își pot achiziționa abonamentele de festival de pe site-ul oficial: neversea.com.Recente pe Ok! Magazine

Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg