J Balvin vine pe scena Festivalului Untold

14 iunie, 2022
J BALVIN 1 jpeg

Cartea de vizit─â a artistului este una impresionant─â: este c├ó╚Ötig─âtor a trei premii Grammy, este omul din spatele celui mai urm─ârit videoclip al unui artist latino din toate timpurile pe platforma YouTube ╚Öi este unul dintre cei mai asculta╚Ťi arti╚Öti de pe planet─â.   

La mai pu╚Ťin de dou─â luni de cel mai a╚Öteptat festival de muzic─â din Europa, UNTOLD, organizatorii vin cu un nume mare de pe scena interna╚Ťional─â a muzicii, artistul columbian J BALVIN. Melodiile lui au miliarde de vizualiz─âri pe toate platformele de muzic─â, iar ├«n var─â, hituri precum Tranquilla, Mi gente, Ay Vamos ╚Öi multe altele se vor auzi live pe stadionul Cluj Arena, casa festivalului UNTOLD.

 J BALVIN e un global icon, un artist care a contribuit ├«ntr-un mod unic la promovarea culturii latino, a╚Öa cum nimeni nu a reu╚Öit p├ón─â acum s─â o fac─â.

A crescut ascult├ónd Metallica ╚Öi Nirvana, iar pasiunea pentru reggaeton a ap─ârut dup─â ce l-a descoperit pe Daddy Yankee. La v├órsta de 19 ani, ├«mpreun─â cu bunul s─âu prieten, David Rivera Mazo, J Balvin a ├«nceput s─â c├ónte pe str─âzile din Medellin, iar ├«n 2009 a semnat primul contract cu EMI Columbia, cu care a lansat single-ul ÔÇťElla Me CautivoÔÇŁ. A fost momentul ├«n care J Balvin a devenit vizibil, iar din acest punct  a avut un parcurs incredibil interna╚Ťional. "Ay Vamos" este piesa care i-a adus primul premiu Latin Grammy la categoria Best Urban Song, clipul oficial al piesei fiind desemnat cel mai urm─ârit videoclip al unui artist latino din toate timpurile, cu peste 1,8 miliarde de vizualiz─âri. Anul 2015 i-a adus patru premii la cele mai importante categorii ├«n cadrul Premios Lo Nuestro ╚Öi trei trofee Billboard Latin Music Awards. Artistul a avut colabor─âri importante de-a lungul carierei lui, Cardi B, Dua Lipa, Black Eyed Peas, Ed Sheeran, Rosalia ╚Öi mul╚Ťi mul╚Ťi al╚Ťii.

J BALVIN ESTE UNUL DINTRE CEI MAI ASCULTA╚ÜI ARTI╚śTI DE PE PLANET─é

J Balvin a fost primul artist latino care a primit Discul de Diamant pentru vânzări record. În 2017, artistul din Medellin a lansat unul dintre cele mai mari succese din istoria reggaeton-ului; single-ul "Mi Gente" a fost No 1 în chart-ul Spotify Global, clip-ul oficial al piesei a depășit 3 miliarde de vizualizări pe platforma YouTube.

Un an mai t├órziu, ├«n 2018, J Balvin a lansat al─âturi de Cardi B ╚Öi Bad Bunny single-ul "I Like It", cu care a ajuns pe locul 1 ├«n mai multe ╚Ť─âri ale lumii, inclusiv ├«n clasamentul oficial al Statelor Unite, Billboard Hot 100.

Gigantul Spotify a declarat c─â piesa este un alt mare succes al columbianului J Balvin, av├ónd peste 1,3 miliarde de stream-uri. Este unul dintre arti╚Ötii care a reu╚Öit s─â transforme genul reggaeton ├«ntr-un fenomen mainstream cu fiecare material discografic lansat.  ╚śi albumul  "Vibras" a fost cel mai ascultat album latino din toate timpurile, ├«n primele 24 de ore ├«nregistra un num─âr de 16,6 milioane de stream-uri ╚Öi debuta direct pe locul 1 ├«n  U.S. Top Latin Albums Chart.

ÔÇ×THE BOY FROM MEDELLINÔÇŁ DOCUMENTARUL DESPRE J BALVIN

ÔÇťItÔÇÖs Not About the Language, ItÔÇÖs About the Vibes!ÔÇŁ, aceasta este declara╚Ťia f─âcut─â de artistul columbian a c─ârui muzic─â este ascultat─â ╚Öi de cei care nu-i vorbesc limba. Crede ├«n muzica lui, este recunosc─âtor pentru lucrurile simple din via╚Ť─â, iar acest lucru l-a f─âcut public ├«n documentarul ÔÇ×The Boy from Medell├şnÔÇŁ.

J Balvin este un artist care are un respect deosebit pentru comunitatea latino din care provine, ├«n anul 2015 ╚Öi-a anulat concertul din cadul finalei Miss USA ca form─â de protest ├«mpotriva declara╚Ťiilor rasiste la adresa imigran╚Ťilor, f─âcute de pre╚Öedintele Statelor Unite de la aceea vreme, Donald Trump. Acest gest i-a atras simpatia ├«ntregii lumi.

Publica╚Ťia Rolling Stone a numit albumul ÔÇťOasisÔÇŁ, lansat ├«n 2019, ├«n colaborare cu Bad Bunny, ÔÇťBest Latin Albums of 2019ÔÇŁ, materialul discografic fiind nominalizat ├«n 2020 la premiile Grammy la categoriile Best Latin Rock, Best Urban ╚Öi Best Alternative Album.

ÔÇťB─âiatul din MedellinÔÇŁ cu 34 de tatuaje este implicat ╚Öi ├«n campania de lupt─â ├«mpotriva violen╚Ťei asupra femeilor, lupt─â pentru cauza imigran╚Ťilor ╚Öi este considerat artistul cu cea mai important─â contribu╚Ťie ├«n promovarea muzicii latino, fiind supranumit ÔÇťThe Prince of Modern ReggaetonÔÇŁ.

La UNTOLD 2022 ├«i vei putea vedea pe David Guetta, Don Diablo, Hardwell, Alok, Morten, Kygo, Steve Aoki, Lost Frequences, Tujamo, Paul Kalkbrenner, Above andBeyond, Borgore, Dub FX & Woodnote ╚Öi mul╚Ťi al╚Ťii. Detalii pe untold.com.

Festivalul UNTOLD va avea loc în perioada 4-7 august la Cluj-Napoca.Recente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg