Jada Pinkett Smith produce „Hawthorne”, noul serial de la AXN

26 octombrie, 2010
hawthorne jpeg

Soţia actorului Will Smith are rolul principal în serialul pe care l-a produs şi care va fi difuzat în premieră şi în exclusivitate, din 27 octombrie, pe canalul AXN. În „Hawthorne”, Jada Pinkett Smith joacă impecabil rolul unei

Soţia actorului Will Smith are rolul principal în serialul pe care l-a produs şi care va fi difuzat în premieră şi în exclusivitate, din 27 octombrie, pe canalul AXN.

În „Hawthorne”, Jada Pinkett Smith joacă impecabil rolul unei asistentei medicale, care face faţă atât provocărilor meseriei, cât şi fiicei sale adolescente pe care o creşte singură. Şi, pe lângă faptul că este convingătoare în pielea personajului pe care-l interpretează, Jada poate primi laude şi pentru treaba bună pe care a făcut-o ca producător al serialului.

În ceea ce priveşte distribuirea ei în „Hawthorne”, gurile rele sunt de părere că iubitorul ei soţ are grijă de cariera Jadei, motiv pentru care a tras câteva sfori pentru a-i procura jumătăţii lui un serial care să poarte amprenta ei. Chiar dacă astfel de zvonuri s-ar adeveri, important e că soţia lui Will Smith s-a străduit să se implice cât mai mult în „Hawthorne”, iar rezultatele sunt pe placul celor care au investit în acest proiect. Serialul regizat de Mikael Salomon a făcut furori în Statele Unite încă din 2009, când a început să fie difuzat pe canalele TV americane. Succesul său este asigurat de scenariul bun, pus în valoare de actori pricepuţi. Fiecare episod scoate la iveală o intrigă care ţine telespectatorii „lipiţi” de televizor. De asta te vei convinge şi tu, în fiecare miercuri, de la ora 22.00, numai la AXN!

image

foto: AXNRecente pe Ok! Magazine

cuplu la întâlnire jpg
Femeie blonda in fata oglinzii JPG
okmagazine ro jpg
Insula de 1 milion Kanal D JPG
Holy Molly x Zodier jpg
Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
zgarieturile fine nu vor mai fi o bataie de cap solu ii rapide i eficiente de detailing auto jpg
banner Publisol jpg
NEVERSEA Ziua Donatoruluo png
FotoJet Elisabeta și Jeanette jpg
Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg
Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) (1) jpg
Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg
neversea foto facebook
mihaela bilic facebook jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg