Jane Fonda vrea sex cu un bărbat mai tânăr. Actrița are convingerea că femeile devin mai bune în dormitor odată cu trecerea timpului

29 iulie, 2022
fonda2 jpg

Jane Fonda, în vârstă de 84 de ani, a oferit o perspectivă rară asupra vieții ei intime. Actrița a recunoscut că acum e singură, dar că are convingerea că femeile devin „mai bune la sex” odată cu trecerea anilor. Vedeta a dezvăluit anterior totul despre „fanteziile” ei, mărturisind că și-ar dori un „bărbat mai tânăr”.

Jane a fost întrebată despre viața ei sexuală în timpul unui interviu cu Andy Cohen la Watch What Happens Live.

Andy i-a cerut actriței să-și caracterizeze viața sexual. Ea a glumit și a avut o singură replică: „Solo”.

„Femeile cred că tind să își îmbunătățească viața sexual, pentru că își pierd frica de a spune ceea ce au nevoie. Pierdem mult prea mult timp pentru că nu spunem:  Nu vrem să facem asta. Dar când îmbătrânim este  ceva de genul: „Nu, știu ce vreau. Dă-mi ce vreau”.

Nu este prima dată când legendara actriță vorbește despre viața ei sexuală, ea a dat  detalii pentru Harper's Bazaar anul trecut. „Nu vreau să fiu într-o relație sexuală, din nou. Nu am această dorință.

„Fantezez? Da, iată fantezia mea. Sa întâlnesc un profesor sau un cercetător, pe cineva din această categorie care este cu adevărat capabil să iubească, să prețuiască o femeie.Problema este că mi-aș dori un bărbat mai tânăr.

Nu-i așa îngrozitor. Ține de piele”.

fonda87 jpg

Jane a fost măritată de trei ori, ultima ei căsătorie cu fondatorul CNN, Ted Turner, s-a încheiat în 2001.

Anterior a fost căsătorită cu Roger Vadim, cu care are o fiică, și cu Tom Hayden.

Jane are doi copii cu Tom, unul biologic și o fiică adoptată

„Ea m-a ajutat să devin un întreg.Cred că am învățat multe de la Mary, ca și ea de la mine. Dar ,la nivel psihologic, ea m-a ajutat să mă completez”, a mărturisit vedeta la Oprah.

Fonda a fost văzută de mai multe ori în ultimele luni în Italia în timp, unde filmează Book Club 2.

Filmările au început la sfârșitul lunii mai, iar din distribuție fac partea Diane Keaton, Mary Steenburgen, Andy Garcia, Don Johnson și Craig T. Nelson.

Book Club 2 este o continuare a producției din 2018 Book Club, care a avut încasări de104 milioane de dolari în întreaga lume și un buget de doar 14,1 milioane de dolari.Recente pe Ok! Magazine

badea7 jpg
oțiliiii PNG
Roxana Hulpe jpg
maria50 jpg
Nașul jpg
Lindsay Lohan (2) png
Marilyn Monroe Getty jpg
okmagazine n b cIbBEIhSnLY unsplash jpg
Bridgerton jpg
ian1 jpg
justin9 jpg
sha15 jpg
Trupa Aqua jpg
Elon Musk print OK Mag (4) jpg
Chrissy Teigen și John Legend jpg
Marcela Fota3 jpg
jorge24 jpg
toc jpg