Jason Momoa s-a dezbrăcat în direct, în emisiune. Actorul a defilat cu posteriorul gol, în văzul tuturor

11 noiembrie, 2022
Jason Momoa, Profimedia (5) jpg

Nu ne plângem și nici nu ne pare rău! Jason Momoa a făcut spectacol și ne-a arătat părțile dorsale, în timp ce a recunoscut candid: ”Nu-mi mai place să port haine.”

Jason Momoa a fost invitat la emisiunea Jimmy Kimmel Live, iar momentul său de striptease l-a făcut pe realizator să recunoască rușinat: ”Niciodată nu m-am simțit mai Danny DeVito ca acum.”

Jason Momoa, Profimedia (3) jpg

Și da, cam are dreptate. Probabil orice bărbat ar putea fi ușor intimidat de Jason Momoa, acest actor impunător, coborât parcă din sculpturile lui Michelangelo.

Actorul născut la Honolulu a venit în emisiune pentru a-și promova noul film pentru copii Slumberland, în care joacă rolul lui Filip, un tânăr excentric certat cu legea, care va ghida o adolescentă spre lumea viselor sale.

În timpul emisiunii, când se discuta despre noile sale tatuaje și niște imagini cu el plecat la pescuit, Jason Momoa i-a explicat lui Jimmy Kimmel că purta o ținută tradițională Malo, vestimentație hawaiiană. Asta poartă bărbații din Hawaii la diverse ceremonii.

”Și mie îmi place să merg la pescuit, dar nu mă îmbrac niciodată așa”, a glumit realizatorul TV. Apoi acesta a vrut să știe dacă e confortabil.

”Da!”, a răspuns categoric starul Aquaman. ”De fapt, mie nici nu-mi mai place să port haine, asta port tot timpul”, a precizat Jason Momoa.

Și a recunoscut că avea chiar atunci pe el ținuta. Momoa a început să se dezbrace lasciv, pe niște acorduri seducătoare cântate de trupa emisiunii.

Jason Momoa este foarte legat de locul său de baștină. Își prețuiește moștenirea hawaiiană. Într-un interviu acordat CNN în 2019, actorul a recunoscut că merge în Hawaii cât poate de des, căci acolo ”îi este sufletul”.

Foarte apropiat de natură, sexosul Momoa și-a tăiat și părul lung, în numele acesteia.

Celebrul actor din Aquaman și-a tăiat recent faimoasele plete. Însă nu a făcut-o pentru a-și ceda puterea, ci dimpotrivă, pentru a se împuternici. Căci mesajul său este unul dintre cele mai puternice. De conștientizare a pericolului declanșat de plastic în sol și ape.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
Despagubiri zbor foto3 jpg
Ce hobby uri să trec în CV  1 png
okmagazine ro jpg
James Bond locații jpg
echilibru jpg
stil tendinte ochelari ovali cercei aurii jpg
dermapen (1) jpg
Vrei sà sprijini dezvoltarea fizicà a copilului tÃu Iatà câteva moduri prin care poti face asta jpg
Iată 3 moduri ușoare și sigure prin care poți slăbi, fără să mergi la sală! jpg
Cum sa ti petreci timpul cu micutul tau in fiecare zi Descopera aici idei creative de activitati pentru parinti si copii jpg
DDR03531 jpg
UNTOLD DUBAI 2024 jpeg
Cosmeceutice SAV 2750 jpg
OKMagazine (1) (8) jpg
Timisoara 1814091962 jpg
imgok jpg
okmagazine ro (1) jpg