Jay Leno a rămas cu cicatrici pe față și mâini. Prezentatorul a fost externat

22 noiembrie, 2022
leno si janet

Jay Leno luptă să se vindece.

Fostul prezentator al emisiunii „Tonight Show”, în vârstă de 72 de ani, a fost externat luni. Jay părea fericit că a reușit să depășească acest episod și s-a pozat cu personalul de la Centrul pentru arși Grossman.

„După o ședere de 10 zile în unitate, Jay va primi îngrijiri ulterioare la Clinica Grossman pentru arsuri la nivelul feței, pieptului și mâinilor, cu care s-a ales după un incendiu în garajul de acasă”, au transmis medicii într-un comunicat de presă. .

„Jay ar dori să spună tuturor cât de recunoscător este pentru îngrijirea primită și pentru toate urările de bine. Așteaptă cu nerăbdare să petreacă Ziua Recunoștinței alături de familie și prietenii săi și dorește tuturor sărbători minunate”.

Dr. Peter Grossman a adăugat personal că este „mulțumit” de progresul lui Leno și este „optimist” că prezentatorul își va reveni complet.

În fotografie, se vede că Leno a rămas cu cicatrici faciale lângă linia maxilarului și pe gât. Mâna lui stângă pare arsă grav, în timp ce dreapta pare să fie într-o formă mai bună. În filmările făcute publice, Leno stă întins într-o cameră hiperbară și are brațul stâng bandajat până la cot.

De asemenea, el a suferit două proceduri de îndepărtare a țesutului afectat.

Jay Leno lucra la mașina sa când o scurgere de combustibil și o scânteie au declanșat o explozie. „ Sunt în regulă”, a spus Leno mai târziu într-o declarație. „Am nevoie doar de o săptămână sau două pentru a reveni pe picioare”.

Soția lui Leno de 22 de ani, Mavis, s-a temut pentru soțului ei, potrivit dr. Grossman, și a rămas alături de el pe toată durata spitalizării.Recente pe Ok! Magazine

Cauți inspirație pentru cadouri Află de ce cadourile de modă sunt o idee grozavă jpg
Victoria Beckham la Paris jpg
ramona olaru
pete davidson jpg
Emma Corrin, Getty (3) jpg
rod si penny
6 gwen stefani logodita blake shelton 3 jpg jpeg
anca serea si adi
de ce sa tii cont atunci cand alegi accesorii de moda precum genti sau curele inspira te din stilul vedetelor jpg
Carmen Electra, Getty (1) jpg
poza buget jpg
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Amal și George Clooney, Getty jpg
John Travolta- Kirstie Alley
rona si sotul9 webp
Olivia Wilde, Getty (2) jpg
OKMagazine (1) (4) jpg
Ads PNG