Jay Leno, internat de urgenţă cu arsuri grave, după un accident teribil

15 noiembrie, 2022

Legendarul prezentator al emisiunii „Tonight Show” a fost transportat la spital cu multiple răni şi arsuri.

Jay Leno accident in garaj, mare colectionar de masini   Instagram (3) jpg

Jay Leno, unul dintre cei mai iubiţi oameni de televiziune din Statele Unite, a suferit un accident stupid, dar teribil, chiar în propriul său garaj din Beverly Hills, Los Angeles. Cunoscut ca un mare pasionat de maşini, el fiind un colecţionar redutabil de autoturisme retro, Jay Leno tocmai meşterea la unul dintre ele, când una dintre maşinile sale a luat foc.

Jay Leno accident in garaj, mare colectionar de masini   Instagram (1) jpg

Fostul prezentator în vârstă de 72 de ani s-a ales cu arsuri la nivelul feţei, pieptului şi al mâinilor şi a fost dus de urgenţă la spital. Presa a aflat de dramaticul incident, după ce Leno şi-a anulat apariţia la un eveniment din Las Vegas duminică, invocând o „urgenţă medicală” care l-a împiedicat să se deplaseze.

„Am fost ars grav de un incendiu provocat de benzină. Sunt bine. Am nevoie doar de o săptămână sau două să mă repun pe picioare”, a transmis el într-o declaraţie preluată de "Variety", care notează că ar putea rămâne internat timp de două săptămâni.

Jay Leno accident in garaj, mare colectionar de masini   Instagram (2) jpg

Cunoscut pentru umorul său unic, dar şi pentru conexiunile sale din lume celebrităţilor, prezentatorul de televiziune Jay Leno a devenit foarte popular, după ce a preluat conducerea foarte popularului „Tonight Show” după Johnny Carson, o altă legendă a talk-show-urilor americane. Jay Leno era cunoscut în special pentru monologurile sale introductive în care îşi tachina invitaţii, personalităţi politice sau celebrităţi. Jay Leno a moderat emisiunea timp de 22 de ani, după care a fost înlocuit de actorul Jimmy Fallon în 2014. Iubitor de maşini, Jay Leno deţine una dintre cele mai mari colecţii private de automobile din Statele Unite (are peste 150 de modele deosebite, păstrate în câteva hangare!) şi a prezentat, la un moment dat, chiar şi o emisiune dedicată automobilelor, intitulată „Garajul lui Jay Leno”.

FOTO: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Charlotte Holmes, captură Youtube png
Iuliana Tudor foto PR jpg
1  prima poza jfif
V2 (1) png
Cafea cu lapte jpg
okmagazine ro (3) jpg
Cu OK! în Qatar jpg
Sfanta Cuvioasa Parascheva PNG
Bucharest Fashion Week jpg
KV InStore 1000x600px jpg
Top 3 moduri prin care po i atrage aten ia atunci când ie i în public jpg
Disney   1024 x 768 px jpg
untold 2024 FOTO FESTIVALUL UNTOLD jpg
masca metal detox  jpg
Pentru ce să optezi încălzire centrală prin calorifere sau prin sistem pentru pardoseală jpg
okmagazine ro (3) jpg
Nicu Bocancea Poarta catre viitor Belgia 10 jpg
bani  foto   Shutterstock jpg