Jennifer Aniston, sexy la plajă. Cum a pozat vedeta

27 iulie, 2022
jen51 jpg

Jennifer Aniston demonstrează că vârsta este doar un număr. Actrița din Friends , în vârstă de 53 de ani, a postat pe o rețea de socializare un selfie pe care și l-a făcut în timp ce stă la plajă, în timpul unei escapade tropicale.

Aniston poartă un costum negru de baie și pălărie și niciun pic de machiaj, dar pielea ei are o strălucire aparte și niciun rid

Fanii actriței s-au arătat încântați: „Frumusețe sărutată de soare! , a scris unul, iar altul a exvclamat.<<Ahh, părul tău arată perfect>>.

Un posibil motiv pentru care Aniston arată atât de bine? Actrița pare că și-a găsit linștea după ce s-a depărtat de cei care au făcut-o să sufere în trecut.  

„Jen vrea ca oamenii să o placă – și o fac”, împărtășește sursa, dar are obiceiul de a pune fericirea altora înaintea ei”, spune o sursă.

Acum că în sfârșit merge mai departe, se simte mai bine decât s-a simțit de-a lungul timpului. „Jen și-a găsit pacea”, mărturisește sursa.  “A scăpat de foștii ei parteneri toxici,  iar asta a ajutat-o ​​cu siguranță să-și găsească fericirea”.

jennifer41 jpg

Vedeta are o relație strânsă cu fostul soț Justin Theroux și chiar a rămas prietenă cu Brad Pitt, în ciuda faptului că acesta a părăsit-o pentru Angelina Jolie.

“Jen este o fată atât de bună, încât chiar și după ce s-a despărțit de Justin a rămas cea mai mare susținătoare a lui. Îl suna mereu”.

Cu toate acestea, Aniston stabilește acum niște limite. „A avut o discuție cu Justin și a i-a explicat de ce trebuia să se retragă, iar el a înțeles. Nu există resentimente”, a dezvăluit o persoană din anturajul ei.

„Ea mă face să râd foarte, foarte tare”, a spus actorul anul trecut. „ Ar fi o pierdere dacă nu am fi în contact, pentru mine personal”.Recente pe Ok! Magazine

badea7 jpg
oțiliiii PNG
Roxana Hulpe jpg
maria50 jpg
Nașul jpg
Lindsay Lohan (2) png
Marilyn Monroe Getty jpg
okmagazine n b cIbBEIhSnLY unsplash jpg
Bridgerton jpg
ian1 jpg
justin9 jpg
sha15 jpg
Trupa Aqua jpg
Elon Musk print OK Mag (4) jpg
Chrissy Teigen și John Legend jpg
Marcela Fota3 jpg
jorge24 jpg
toc jpg