Jennifer Aniston a oferit un tur al casei ei. Iată imagini inedite din cuibușorul de nebunii al actriței și-al soțului ei

Casa ei arată ca un mini-SPA! O spune chiar ea, mândră de locușorul ei relaxant, pe care nu-l părăsește pentru nimic din lume, atâta vreme cât îi permite să se simtă răsfățată ca o regină. ”Jen este obsedată de baia ei mini-SPA. Are iluminare personalizată, jacuzzi și saună.”, ne confirmă și un apropiat.

Ei bine, da, Jennifer Aniston și Justin Theroux locuiesc într-o vilă din zona de lux a Los Angelesului, adică în cartierul Bel Air, care a costat nu mai puțin de 21 de milioane de dolari. O sumă fără importanță, dacă e să ne raportăm la cele 240 de milioane de dolari ale cuplului Aniston-Theroux.

Iar de curând ne-a invitat în interiorul casei ei pentru a ne arăta o zi din viața ei, plină de răsfăț și odihnă. Una în care spălatul la cap nu se face oricum, ci la scafă, ca la un salon de înfrumusețare de lux, iar masajul e nelipsit. Un set-up fără de care Jen nu poate trăi și pe care l-a avut chiar și-n apartamentul din Beverly Hills, în care locuia cu fostul soț, Brad Pitt. ”Îmi plac masajele și tratamentele spa. Mă ajută atunci când nu pot să mă urc în primul avion și să plec în vacanță. (…) Cred că hidratarea este foarte importantă. La fel ca și somnul. Beau Smartwater zi de zi, și-mi place și varianta minerală”, spunea actrița de 48 de ani despre stilul ei de viață.

hanging out with jen has our head in the ☁️

A post shared by smartwater (@smartwater) on

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA