Jennifer Garner, așa cum n-ați mai văzut-o de multă vreme. A arătat superb la o gală caritabilă

Este adevărat că nu a excelat niciodată la capitolul stil, adoptând outfituri bătrânicioase care nu o pun în valoare, ba mai mult, ținutele pe care le poartă zi de zi pe stradă sunt un adevărat dezastru vestimentar. Pe covorul roșu mai are câte un moment de strălucire, îmbrăcată de cele mai mari case de modă și, cu toate acestea nici atunci nu impresionează.

O evoluție în stilul vestimentar al lui Jennifer Garner.

Dacă la ultimele apariții,  la cumpărături, la biserică sau alături de copiii ei la plimbare, Jennifer părea lipsită total de feminitate, nemachiată, cu părul vâlvoi și îmbrăcată cu niște obiecte vestimentare care nu aveau legătură între ele, iată că aseară, fosta lui Ben Affleck a uimit pe toată lumea prezentă la Gala de salvare a copiilor de la Muzeul American de Istorie Naturală din New York. Jennifer (45) a fost pur și simplu superbă și de mult nu am mai văzut-o atât de bine îmbrăcată. Nu doar hainele i s-au potrivit de minune, ci și părul îndreptat și machiajul care i-a subliniat trăsăturile, toate au făcut din apariția sa una apreciată.

Se întâmplă ceva cu Jennifer, altfel nu știm de una această schimbare stilistică dintr-o actriță plictisitoare într-una care arată și se îmbracă foarte bine, fiind din ce în ce mai preocupată de aspectul său fizic. Jennifer a participat miercuri seara la o gală în New York, iar rochia pe care a purtat-o a lăsat fără cuvinte pe multă lume. A ales o ținută all-black, formată dintr-o rochie fără bretele, cu paiete și franjuri care i-au lăsat la vedere picioare, peste care a purtat un sacou de tip capă, un model sofisticat și modern.

Are 45 de ani și nici urmă de riduri pe fața actriței,

Și-a împrospătat look-ul cu un machiaj discret, dar care i-a accentuat trăsăturile, ochii au fost conturați, iar buzele au părut mai pline, dar și părul drept, finisat, a arătat foarte bine. Actrița a ales să completeze această ținută elegantă cu o pereche de sandale negre cu toc înalt, strălucind în lumina blițurilor aparatelor de fotografiat. Deși are 45 de ani, Jennifer este o femeie care îmbătrânește frumos, căci ridurile fine de expresie abia se zăresc pe chipul său.

Foto: Hepta, Splash News

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA