Jennifer Hudson, într-o rochie Maria Lucia Hohan la Casa Albă

5 august, 2011
selena gomez wearing vanessa dress by mlh 2 jpeg

Pre┼čedintele Obama a s─ârb─âtorit ieri ├«mplinirea v├órstei de 50 de ani, iar artista invitat─â s─â interpreteze Happy Birthday Mister President a fost Jennifer Hudson.

Pre┼čedintele Obama a s─ârb─âtorit ieri ├«mplinirea v├órstei de 50 de ani, iar artista invitat─â s─â interpreteze Happy Birthday Mister President a fost Jennifer Hudson. C├ónt─ârea┼úa a purtat pentru aceast─â ocazie rochia Sophia, creat─â de designerul rom├ón Maria Lucia Hohan. ┼óinuta a fost aleas─â de stilista personal─â a artistei ┼či a fost comandat─â sur mesur ├«n Romania.

"Am realizat aceasta rochie pe m─âsurile actri┼úei Jennifer Hudson, ├«n urma solicit─ârii stilistei ei personale. Rochia se reg─âsea ├«n portofoliul MLH ┼či este disponibil─â ┼či pe magazinul on line https://mlh-shop.com/produs/sofia-black/2380", a declarat Maria Lucia Hohan. "Am lucrat cu mare pl─âcere, ┼čtiind c─â rochia va fi purtat─â de actri┼úa care a interpretat rolul asistentei lui Carrie ├«n filmul ┬źTotul despre Sex┬╗. O admiram pe Jennifer Hudson ├«nc─â de c├ónd am v─âzut presta┼úia sa din ┬źDream Girls┬╗, rol pentru care a primit premiul Oscar, de┼či se afla la prima sa experien┼ú─â ├«n lumea filmului", a adaugat Maria.

image

O alt─â crea┼úie MLH a fost purtat─â cu alt─â ocazie ┼či de c├ónt─ârea┼úa Selena Gomez, iubita lui Justin Bieber.Recente pe Ok! Magazine

profihairshop@okmagazine ro jpg
laufer1 jpg
Mihai Radu jpg
SIS5 jpg
Candace Bushnell jpg
Stefa jpg
Survivor Stefania Stefan 2 jpg
tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg
alegere parchet jpg
Elon Musk (2) jpg
andre6 jpeg
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg
rogoz8 jpg
rih3 jpg
roma4 jpg
roc4 jpg