Jennifer Hudson, într-o rochie Maria Lucia Hohan la Casa Albă

5 august, 2011
selena gomez wearing vanessa dress by mlh 2 jpeg

Preşedintele Obama a sărbătorit ieri împlinirea vârstei de 50 de ani, iar artista invitată să interpreteze Happy Birthday Mister President a fost Jennifer Hudson.

Preşedintele Obama a sărbătorit ieri împlinirea vârstei de 50 de ani, iar artista invitată să interpreteze Happy Birthday Mister President a fost Jennifer Hudson. Cântăreaţa a purtat pentru această ocazie rochia Sophia, creată de designerul român Maria Lucia Hohan. Ţinuta a fost aleasă de stilista personală a artistei şi a fost comandată sur mesur în Romania.

"Am realizat aceasta rochie pe măsurile actriţei Jennifer Hudson, în urma solicitării stilistei ei personale. Rochia se regăsea în portofoliul MLH şi este disponibilă şi pe magazinul on line https://mlh-shop.com/produs/sofia-black/2380", a declarat Maria Lucia Hohan. "Am lucrat cu mare plăcere, ştiind că rochia va fi purtată de actriţa care a interpretat rolul asistentei lui Carrie în filmul «Totul despre Sex». O admiram pe Jennifer Hudson încă de când am văzut prestaţia sa din «Dream Girls», rol pentru care a primit premiul Oscar, deşi se afla la prima sa experienţă în lumea filmului", a adaugat Maria.

image

O altă creaţie MLH a fost purtată cu altă ocazie şi de cântăreaţa Selena Gomez, iubita lui Justin Bieber.Recente pe Ok! Magazine

untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
Angus T  Jones în Doi bărbați și jumătate, Getty (3) jpg
Shakira (12) jpg
adidasi pentru copii jpg
Lily Rose Depp, The Weeknd și Sam Levinson, Foto Getty (3) jpg