Jennifer Lopez a crezut că o să moară după despărțirea dureroasă de Ben Affleck

29 noiembrie, 2022
ben  jennifer 3 jpg

A suferit din dragoste și a crezut că drumurile lor s-au despărțit pentru totdeauna, dar, într-un final, au reușit să fie din nou împreună. Jennifer Lopez s-a destăinuit în privința relației cu Ben Affleck. Într-un nou interviu, diva a reflectat la relația lor și și-a amintit durerea pe care a simțit-o după ce s-au despărțit în 2004.

„A fost atât de dureros după ce ne-am despărțit”, a spus Lopez, în vârstă de 53 de ani. După ce am anulat nunta, în urmă cu 20 de ani, am trăit cea mai mare durere din viața mea. Sincer, am simțit că o să mor”.

„M-a trimis într-o spirală pentru următorii 18 ani. Dar acum, 20 de ani mai târziu, are un final fericit, cum nu s-a mai întâmplat niciodată la Hollywood”.

Lopez – care a reluat povestea cu Ben după 18 ani– a anunțat că va lansa un nou album numit „This Is Me… Now”, o actualizare la cel din 2002.

„M-am reunit cu dragostea vieții mele și am decis că vom fi împreună pentru totdeauna”, a explicat cântăreața „Întregul mesaj al albumului este: „Această iubire există. Asta este o dragoste adevărată”.

Actorii s-au logodit pentru prima dată în noiembrie 2002, în aceeași lună a fost lansat albumul lui Lopez „This Is Me… Then”, dar doi ani mai târziu s-au despărțit. Marcată de suferința pe care o trăia, Jennifer nu a mai putut cânta acele piese de dragoste.

În aprilie 2021, după despărțirea de Alex Rodriguez, Lopez și Affleck au început să iasă din nou împreună. S-au logodit un an mai târziu și, în cele din urmă, s -au căsătorit la Las Vegas în iullie 2022. A urmat apoi o ceremonie oficială la moșia lui Affleck în Georgia, luna următoare.

La nunta din zona Savannah au participat mai multe celebrități, printre care Matt Damon și  regizorul Kevin Smith. .

Gemenii lui Lopez, în vârstă de 14 ani, Max și Emme, pe care artista îi are cu Marc Anthony, și copiii lui Affleck, Violet, 16 ani, Seraphina, 13 ani, și Samuel, 10 ani, pe care actorul îi are cu Jennifer Garner, le-au fost alături.Recente pe Ok! Magazine

croissants 4077817 1920 jpg
Sursa de imagine Valentin Valkov Shutterstock com jpg
Phytoviron 1 jpg
Mireasa 17 jpg
Soția lui Flick1 jpg
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
madonna Foto  Getty Images Hello! webp
Carlos Slim Helu isi vinde proprietatea din New York   profimedia 0751129206 jpg
5 monica lewinsky 2 jpg jpeg
FotoJetDelia și Raluka jpg
avanpremiera romina (13) jpeg
Jennifer Garner, Getty (4) jpg
Georgina Rodriguez la Joy Awards in Riad, Arabia Saudita   Instagram (2) jpg
cub carmen brumă png
Sursa de imagine Dmitri Gromov Shutterstock com jpg
Ai răcit și vrei să    PNG
Jennifer Lopez la premiera filmului Shotgun Wedding, Profimedia (4) jpg
Colaj Diana Kim Kardashian jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}