Jennifer Lopez a crezut că o să moară după despărțirea dureroasă de Ben Affleck

29 noiembrie, 2022
ben  jennifer 3 jpg

A suferit din dragoste și a crezut că drumurile lor s-au despărțit pentru totdeauna, dar, într-un final, au reușit să fie din nou împreună. Jennifer Lopez s-a destăinuit în privința relației cu Ben Affleck. Într-un nou interviu, diva a reflectat la relația lor și și-a amintit durerea pe care a simțit-o după ce s-au despărțit în 2004.

„A fost atât de dureros după ce ne-am despărțit”, a spus Lopez, în vârstă de 53 de ani. După ce am anulat nunta, în urmă cu 20 de ani, am trăit cea mai mare durere din viața mea. Sincer, am simțit că o să mor”.

„M-a trimis într-o spirală pentru următorii 18 ani. Dar acum, 20 de ani mai târziu, are un final fericit, cum nu s-a mai întâmplat niciodată la Hollywood”.

Lopez – care a reluat povestea cu Ben după 18 ani– a anunțat că va lansa un nou album numit „This Is Me… Now”, o actualizare la cel din 2002.

„M-am reunit cu dragostea vieții mele și am decis că vom fi împreună pentru totdeauna”, a explicat cântăreața „Întregul mesaj al albumului este: „Această iubire există. Asta este o dragoste adevărată”.

Actorii s-au logodit pentru prima dată în noiembrie 2002, în aceeași lună a fost lansat albumul lui Lopez „This Is Me… Then”, dar doi ani mai târziu s-au despărțit. Marcată de suferința pe care o trăia, Jennifer nu a mai putut cânta acele piese de dragoste.

În aprilie 2021, după despărțirea de Alex Rodriguez, Lopez și Affleck au început să iasă din nou împreună. S-au logodit un an mai târziu și, în cele din urmă, s -au căsătorit la Las Vegas în iullie 2022. A urmat apoi o ceremonie oficială la moșia lui Affleck în Georgia, luna următoare.

La nunta din zona Savannah au participat mai multe celebrități, printre care Matt Damon și  regizorul Kevin Smith. .

Gemenii lui Lopez, în vârstă de 14 ani, Max și Emme, pe care artista îi are cu Marc Anthony, și copiii lui Affleck, Violet, 16 ani, Seraphina, 13 ani, și Samuel, 10 ani, pe care actorul îi are cu Jennifer Garner, le-au fost alături.



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
Top 7 schimbari care te intineresc dupa 35 de ani jpg
Câine, Pexels (1) jpg
Emme, stânga, fiica lui J Lo și dreapta fiica lui Ben Affleck, Seraphina, Profimedia jpg
George Nicolescu (1) jpg
Rapid și SOS Satele 3 jpg
Penelope Cruz, Profimedia (3) jpg
okmagazine (2) jpg
cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG