Jennifer Lopez împarte sarcinile cu Ben Affleck. Diva a mers la cumpărături, iar el la masă cu copiii

20 decembrie, 2021
1 fotojet 15 jpg jpeg

Celebra divă a avut nevoie de puţin timp doar pentru ea, la o sesiune de cumpărături extinsă.

Jennifer Lopez s-a răsfăţat în marile magazine de pe Rodeo Drive, cu doar câteva zile înainte de Crăciun. Iar Ben Affleck i-a dat o mână de ajutor, căci a luat copiii şi s-a distrat cu ei. Nici ei nu au stat departe de magazine, doar că au făcut-o mult mai rapid, după care au mers să mănânce, în Santa Monica.

Ben şi Jen se coordonează foarte bine în ultimul timp, iar copiii par a se înţelege de minune. Inclusiv mama lui Ben i-a însoţit, cât timp au dat tura magazinelor.

Emme, fiica lui Jennifer, pare că se înţelege foarte bine cu Seraphina, fetiţa mijlocie a lui Ben şi a actriţei Jennifer Garner. Cele două şi-au găsit multe subiecte comune şi au stat mult de vorbă, împreună.

Jennifer Lopez a fost în schimb foarte misterioasă şi şi-a dedicat mult timp în magazinele de lux, unde a căutat şi s-a concentrat pentru a găsi cele mai bune opţiuni. Cântăreaţa a mers în marile magazine drapată în negru, cu un palton lung, negru, cu mască galbenă, ochelari de soare şi părul prins în coc, în stilul său, inconfundabil.

În timp ce diva s-a axat pe haine, accesorii şi încălţăminte, Ben, împreună cu copiii şi mama sa şi-au clătit ochii pe la magazinele de decoraţiuni interioare, de unde au plecat cu pungile pline, pentru a lua masa apoi în Santa Monica.

Este clar că pregătirile de Crăciun sunt în toi pentru toată lumea.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

teo89 jpg
untold3 jpg
Julia Fox black (6) jpg
cezzar91 jpg
scarla3 webp
ceas jpg
cornelia73 jpg
Ioana Ginghina sexy slaba silueta se mentine (1) jpg
arsinel8 jpg
Gaz pe Foc (6) jpg
tania PNG
alessia raiciu jpg
piele8 jpg
briana8 jpg
katie1 jpg
Rebel Wilson și iubita Ramona Agruma (9) jpg
Gina Pistol 2 jpg
angelina jolie profimedia 0714246197 jpg