Jennifer Lopez demonstrează încă o dată că are la 52 de ani corpul unei femei de 25

1 iunie, 2022
Jennifer Lopez sexy (5) jpg

Artista și-a înnebunit fanii cu noile imagini. Ca să demonstreze tuturor că are ea are de-adevăratelea mult râvnitul ”corp de plajă”, s-a decis să publice noi fotografii incendiare.

Jennifer Lopez sexy (2) jpg

Căci imaginile sexy ea le publică și are grijă să fie surprinsă în cele mai favorabile unghiuri. Dar la cât de bine arată, nici nu mai contează unghiurile sau lumina. Se află în cea mai frumoasă și mai fericită perioadă a vieții. Strălucește, iar asta se vede.

Jennifer Lopez are un corp fără cusur! Ne demonstrează asta încă o dată. S-a îmbrăcat într-un minuscul costum de baie din două piese și a scris: ”Modul de vară: activat”. Iar asta în timp ce se află într-un cadru idilic, cu pădure și piscină.

Este incredibil cât de bine poate să arate Jennifer Lopez la 52 de ani. În ianuarie și-a pus fanii în temă: le-a promis că anul acesta va fi cea mai bună versiune a sa. Și se ține de cuvânt. Atunci a publicat imagini cu ea în timp ce executa antrenamente la sală. Epuizante, căci diva era transpirată, dar fericită. Sportul pentru ea este un refugiu zilnic, iar modul ordonat de viață ne demonstrează că se poate. Că vârsta într-adevăr e doar un număr și că cine vrea cu adevărat reușește.

Departe de a fi obsedată de calorii, căci am văzut-o mâncând și foietaje, și pizza, și prăjituri.... Jennifer Lopez și-a găsit un echilibru în viață, iar asta se vede.

De-a lungul timpul a postat pe pagina sa de socializare trucuri care o mențin în formă. Atât exerciții, cât și rutina de frumusețe. Fiindcă artista proaspăt logodită și-a făcut propria linie de skin-care, foarte apreciată.

Dacă zvonurile sunt adevărate și nunta sa cu Ben Affleck va avea loc anul acesta, suntem siguri că mireasa va fi senzațională.

Antrenorul de fitness al vedetei a mărturisit că J Lo nu cunoaște semnificația lui ”nu mai pot” când face exercițiile. Este foarte motivată, a spus acesta și a recunoscut că diva are o musculatură mai tonifiată decât a unor cliente de 25 de ani. Faimosul trainer a mărturisit că vedeta ”mănâncă foarte curat” și nu a mai băut de ani de zile cafeină și alcool.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

new amsterdam 1 png
ioana cirstea3 jpg
Monica Bellucci, 58 ani, Foto Instagram (2) jpg
oana ionita3 fb jpg
Carmina si Liviu webp
arsinel alexandru jpg
Alexandru Arsinel
trump4 profimedia jpg
emag7 jpg
Michelle Pfeiffer, Profimedia jpg
Iti doresti o cariera in care sa te dezvolti ca tehnician manichiurist Iata care sunt ustensilele si accesoriile de care ai nevoie jpg
Cum trebuie sa iti echipezi automobilul atunci cand pleci la drum jpg
Ați pregătit o escapadă de toamnă în constanța Iată câteva gesturi deosebite cu ajutorul cărora îți poți surprinde iubita! jpeg
De ce trebuie să ții cont atunci când faci sport pilates jpg
tatoiu3 facebook jpg
sufragerie jpg
cadou2 jpg
S1 PNG