Jennifer Lopez, look de profesoară sexy și extravagantă

Știm că este mereu la modă și că arată extrem de bine la cei 48 de ani ai săi, dar cel mai recent street look al lui Jennifer Lopez ne-a lăsat fără cuvinte. Atât de extravagantă în plină zi, alături de iubitul Alex Rodriguez!

Paparazzi au prins-o pe J. Lo pe picior greșit ieri, în timp ce se plimba cu iubitul jucător de baseball american, în vârstă de 42 de ani. Are picioare frumoase și tonifiate, dar vestimentația artistei, deși una pentru care a scos din buzunar o sumă fabuloasă, a părut extrem de ieftină, ba chiar mulți au comparat-o pe divă cu un soi de profesoară sexy, mai ales din cauza ochelarilor de tip cat eyes. În plină zi, Jennifer n-a mai ținut cont de regulile vestimentare și a ieșit pe stradă extrem de strălucitoare, într-o rochie scurtă cu imprimeu animal print care pur și simplu îți lua ochii și cu o pereche de pantofi cu tocuri amețitoare și platformă aurie, mai degrabă potriviți pentru o seară în club.

Este drept că măcar croiul rochiei a fost unul decent, cu mânecă scurtă, guler pe rotund și o fundiță în talie, altfel Jennifer ar fi arătat vulgar, dat fiind imprimeul extravagant, excesul de auriu, ochelarii cu lentine transparente și pantofii extrem de înalți. Rochia a fost una de brand, de la Gucci, care a costat în jur de  3400 de dolari, dar total nepotrivită pentru acea oră din zi, locație, dar și însoțită de o accesorizare neadecvată. Spre deosebire de ea, Alex Rodriguez a fost serios și elegant în costumul negru, cambrat, completat de o pereche de ghete cool și cravată gri.

Foto: Hepta

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA