Jennifer Lopez, mama ideală! Este adorată inclusiv de fiicele lui Ben Affleck. Familia extinsă s-a reunit

24 mai, 2023

Seraphina Affleck, fiica mijlocie a lui Ben Affleck, a fost susținută din plin de familia sa extinsă sâmbătă, cu ocazia unui spectacol școlar în care a jucat.

FotoJetBen jpg

În public, s-au aflat atât mama Jennifer Garner, cât și tatăl Ben Affleck, cu noua soție și mamă vitregă Jennifer Lopez. Diva, starul producției ”The Mother” a strălucit într-o rochie lungă, roșie și vaporoasă, furând privirile tuturor la spectacol.

Cuplul Bennifer la spectacolul uneia dintre fiicele actorului, Foto Profimedia (4) jpg

Tăticul Ben Affleck a venit la eveniment cu Jennifer Lopez și copiii gemei ai acesteia, Emme și Maximilian, pe care îi are cu fostul soț, Marc Anthony. Emme, care este și bună prietenă cu Seraphina, ținea în brațe un buchet de flori pe care să-l ofere tinerei artiste. Ben Affleck este un tată veritabil atât pentru cei trei copii biologici ai săi, cât și pentru gemenii în vârstă de 15 ani ai artistei.

Cuplul Bennifer la spectacolul uneia dintre fiicele actorului, Foto Profimedia (1) jpg

Famila a plecat de la spectacol bine dispusă, zâmbind și glumind, în ciuda zvonurilor tot mai dese că îndrăgitul cuplu Bennifer a intrat deja în impas, cei doi fiind surprinși în repetate rânduri certându-se sau reproșându-și lucruri. Ar fi și păcat, nici n-a trecut un an de la nuntă. Mai mult, copiii se înțeleg perfect.

Cuplul Bennifer la spectacolul uneia dintre fiicele actorului, Foto Profimedia (2) jpg

La polul opus al strălucirii lui Jennifer Lopez s-a aflat modesta actriță Jennifer Garner, fosta soție a lui Ben Affleck și mama singurilor trei copii biologici ai actorului din ”Air”.

Aceasta a optat pentru un look super relaxat, în jeanși, tricou și pantofi sport. Ea a ajutat-o pe Seraphina să-și ducă la mașină câteva obiecte personale și părea mulțumită de seară.

Deși amândouă au fost prezente la spectacol, cele două femei din viața lui Ben Affleck nu s-au întâlnit față în față. Sora Seraphinei, Violet Afleck, în vârstă de 17 ani, a fost fotografiată îmbrățișând-o pe Jennifer Lopez. De asemenea, au fost surprinse mergând împreună, cu J Lo ținând-o de braț.

Cuplul Bennifer la spectacolul uneia dintre fiicele actorului, Foto Profimedia (3) jpg

Singura persoană din familie absentă pare că a fost mezinul Samuel. Băiețelul în vârstă de 11 ani nu a fost văzut nicăieri sâmbătă seară.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg
Angus T  Jones în Doi bărbați și jumătate, Getty (3) jpg
Shakira (12) jpg