Jennifer Lopez, superbă ca o primăvară și mai îndrăgostită ca niciodată de soțul Ben Affleck

10 aprilie, 2023
Bennifer la restaurant (3) jpg

Este iubire mai presus de orice. Superbii Jennifer Lopez și Ben Affleck au făcut dovada încă o dată, cu vârf și îndesat, în weekendul ce tocmai s-a încheiat.

Mai ceva ca adolescenții, starurile abia dacă reușesc să nu se atingă și să nu se îmbrățișeze în public. Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au planificat o escapadă romantică în Hamptons, o destinație cu multiple semnificații pentru ei, aici s-au întâlnit prima oară odată cu marea împăcare din 2021. În felul acesta, cuplul cu lipici la public a sărbătorit doi ani de la reaprinderea iubirii.

Și nu au putut sta dezlipiți. În toate imaginile surprinse de paparazzii îi vedem extrem de tandri.

Jennifer Lopez și-a luat câteva ore bune doar pentru ea. S-a îmbrăcat bine, cu haina de blană ecologică și s-a răsfățat puțin la aer, cu cafea și selfie-uri.

J Lo pe plajă jpg

Imediat cum s-au întors din Hamptons, au rămas aproape unul de altul și au mers la un prânz exclusivist, la The Beverly Hills Hotel. Aici, diva artistă și antreprenoare de succes a avut o ținută ravisantă, de primăvară.

Absolut superbă, Jennifer Lopez a îmbrăcat o rochie cu accente de primăvară și detalii florale, cizme maro cu toc și o geantă interesantă din ratan.

Rochia pe corp i-a evidențiat încă o dată corpul fără cusur și talia impecabilă. Diva nu a uitat de ochelarii de soare și de inelele glam.

Jennifer Lopez intră și mai profund în lumea afacerilor, căci artista profită la maxim de notorietatea sa și își clădește un imperiu.

Ambițioasa cântăreață latino a anunțat lansarea unei noi firme, compania ”Casa Delola”, prin care își va comercializa noile produse inedite. J Lo lansează o gamă fabuloasă de cocteiluri unice prin gust, calitate, gata de a fi savurate de persoanele care sunt atente la lista de ingrediente din băuturi. Mulți fani însă i-au condamnat vehement demersul, acuzând-o de ipocrizie și că dorește să se îmbogățească. Căci altfel nu se explică de ce o persoană care nu consumă alcool ar produce așa ceva. Mai ales că Ben Affleck este fost alcoolic și nici nu se atinge de băutură.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg