Jennifer Lopez, ținută fabuloasă de Ziua Mamei. ”Hot Mama” în rochie lungă și geantă Hermès Birkin

13 mai, 2024

Cameleonica J Lo a făcut iarăși furori cu o ținută top fashion. Și, desigur, având pe braț una dintre cele mai scumpe genți din lume: clasica Hermès Birkin, pe portocaliu.

FotoJet J Lo jpg

După ce a avut încă o apariție de zile mari în urmă cu o săptămână, la ediția din 2024 a Galei Met, Jennifer Lopez a îmbrăcat o spectaculoasă rochie lungă, florală, pentru Ziua Mamei. Și cine este ”hot mama”? Ea, cu siguranță. Este mama biologică a gemenilor Max și Emme, dar și mama vitregă a celor trei copii ai lui Ben Affleck.

Având o conexiune strânsă cu fanii săi pe Instagram, diva nu a ezitat să se laude cu cadourile primite, plus buchete de flori, tort și prăjituri.

Jennifer Lopez nu este deloc una dintre vedetele care aleg să facă foamea. Nicidecum. Nu de puține ori a arătat că se desfată cu pizza, fast food, cafea cu frișcă și desigur celebrele cocteiluri DeLola, brand pe care l-a adus pe piață încă de anul trecut.

Antreprenoare și artistă completă, Jennifer Lopez este mai degrabă o Wonder Woman, căci atât de organizată poate fi, încât reușește să bifeze toate lucrurile pe care și le propune. Mai mult, are timp și pentru familie.

Cu un aer foarte prețios, diva a ieșit în oraș cu acest look spectaculos și uimitoarea poșetă Hermès Birkin, pe portocaliu. O astfel de geantă este o declarație de independență fashion a femeilor și poate costa între 5000 și 500.000 de dolari!

Diva a mai purtat acest look anterior. Cu exact această rochie și această poșetă s-a afișat vinerea trecută la Paris, când și-a vizitat o prietenă, pe Loren Ridinger, co-fondatoarea Market America.

Deși la rândul ei este mamă, diva a găsit de cuviință să transmită un mesaj pentru mama ei, Guadalupe Rodríguez, scriind: ”Am moștenit de la tine determinarea și neînfricarea. Sunt recunoscătoare atât pentru momentele minunate, cât și pentru cele mai nereușite. Ele ne croiesc viața, nici nu mi-ar plăcea altfel. Te iubesc exact așa cum ești.”

Nu doar că este o mamă dedicată, ci iată, și o fiică foarte iubitoare.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Femeie blonda in fata oglinzii JPG
okmagazine ro jpg
Insula de 1 milion Kanal D JPG
Holy Molly x Zodier jpg
Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
zgarieturile fine nu vor mai fi o bataie de cap solu ii rapide i eficiente de detailing auto jpg
banner Publisol jpg
NEVERSEA Ziua Donatoruluo png
FotoJet Elisabeta și Jeanette jpg
Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg
Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) (1) jpg
Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg
neversea foto facebook
mihaela bilic facebook jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg
Femeie în top negru PNG