Jeremy Clarkson REVINE pe micul ecran, la BBC

8 aprilie, 2015

Schimbare de macaz! Fostul prezentator al emisiunii „Top Gear“, concediat de BBC în urma unei altercaţii cu un producător TV, va reveni la postul naţional de televiziune britanic într-un alt format. Iată despre ce e vorba.

Schimbare de macaz! Fostul prezentator al emisiunii „Top Gear“, concediat de BBC în urma unei altercaţii cu un producător TV, va reveni la postul naţional de televiziune britanic într-un alt format. Iată despre ce e vorba.

Fanii emisiunii „Top Gear“au fost foarte supăraţi când vedeta lor preferată, Jeremy Clarkson, a fost concediată în urma unei altercaţii cu un producător TV.

Incidentul a creat controversă în showbizul britanic, care a făcut presiuni pentru readucerea lui Clarkson în curtea BBC. Aşa se face că postul naţional de televiziune englez i-a făcut o altă ofertă acestuia, propunându-i să revină în grilă, la sfârşitul acestei luni, în calitate de prezentator al unei emisiuni săptămânale de satiră.

Este vorba despre "Have I Got News For You", pe care o va prezenta din postura de invitat.

Informaţia a fost dezvăluită iniţial într-un articol publicat de acelaşi tabloid britanic pe 17 martie, chiar înainte ca ancheta internă a BBC, declanşată de acel incident, să fie finalizată. În aceste condiţii, presa britanică afirmă că apariţia lui Jeremy Clarkson în emisiunea "Have I Got News For You" a fost decisă cu mult timp înainte ca renumitul prezentator britanic să aibă o altercaţie cu producătorul de televiziune Oisin Tymon.

Aceasta va fi prima apariţie într-o emisiune TV pentru Jeremy Clarkson după difuzarea de către BBC, pe 8 martie, a celui mai recent episod din "Top Gear".

Jeremy Clarkson a anunţat că se va achita de obligaţiile sale contractuale şi va apărea într-o serie de show-uri live inspirate din universul emisiunii "Top Gear" alături de foştii lui colegi din acea emisiune, Richard Hammond şi James May. Titlul turneului - care va avea loc în acest an în Marea Britanie, Australia, Norvegia şi Africa de Sud - a fost schimbat în "Clarkson, Hammond & May Live", iar cei trei prezentatori nu au voie să facă în timpul acelor show-uri nicio referire directă la incidentul în care a fost implicat Jeremy Clarkson.

Foto: pagina personală



Recente pe Ok! Magazine

Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg
okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg