Jeremy Clarkson REVINE pe micul ecran, la BBC

8 aprilie, 2015

Schimbare de macaz! Fostul prezentator al emisiunii „Top Gear“, concediat de BBC în urma unei altercaţii cu un producător TV, va reveni la postul naţional de televiziune britanic într-un alt format. Iată despre ce e vorba.

Schimbare de macaz! Fostul prezentator al emisiunii „Top Gear“, concediat de BBC în urma unei altercaţii cu un producător TV, va reveni la postul naţional de televiziune britanic într-un alt format. Iată despre ce e vorba.

Fanii emisiunii „Top Gear“au fost foarte supăraţi când vedeta lor preferată, Jeremy Clarkson, a fost concediată în urma unei altercaţii cu un producător TV.

Incidentul a creat controversă în showbizul britanic, care a făcut presiuni pentru readucerea lui Clarkson în curtea BBC. Aşa se face că postul naţional de televiziune englez i-a făcut o altă ofertă acestuia, propunându-i să revină în grilă, la sfârşitul acestei luni, în calitate de prezentator al unei emisiuni săptămânale de satiră.

Este vorba despre "Have I Got News For You", pe care o va prezenta din postura de invitat.

Informaţia a fost dezvăluită iniţial într-un articol publicat de acelaşi tabloid britanic pe 17 martie, chiar înainte ca ancheta internă a BBC, declanşată de acel incident, să fie finalizată. În aceste condiţii, presa britanică afirmă că apariţia lui Jeremy Clarkson în emisiunea "Have I Got News For You" a fost decisă cu mult timp înainte ca renumitul prezentator britanic să aibă o altercaţie cu producătorul de televiziune Oisin Tymon.

Aceasta va fi prima apariţie într-o emisiune TV pentru Jeremy Clarkson după difuzarea de către BBC, pe 8 martie, a celui mai recent episod din "Top Gear".

Jeremy Clarkson a anunţat că se va achita de obligaţiile sale contractuale şi va apărea într-o serie de show-uri live inspirate din universul emisiunii "Top Gear" alături de foştii lui colegi din acea emisiune, Richard Hammond şi James May. Titlul turneului - care va avea loc în acest an în Marea Britanie, Australia, Norvegia şi Africa de Sud - a fost schimbat în "Clarkson, Hammond & May Live", iar cei trei prezentatori nu au voie să facă în timpul acelor show-uri nicio referire directă la incidentul în care a fost implicat Jeremy Clarkson.

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg