Jessica Alba, petrecere de pomină cu vedete. Actrița a împlinit 41 de ani

3 mai, 2022

Este superbă și foarte populară la Hollywood, având în vedere câți invitați s-au bucurat de aniversarea sa.

Jessica Alba (4) jpg

Jessica Alba știe cum să se distreze. A invitat o mulțime de celebrități să-i fie alături și a declarat, bucuroasă: ”Nu-mi pot dori prieteni mai buni.”

Toate celebritățile au avut ca loc de întâlnire celebrul local Delilah, din West Hollywood. Un apropiat al actriței a dezvăluit E!News că Jessica a închiriat tot restaurantul pentru ziua sa.

”Muzica era tare, lumea dansa și se distra”, a povestit sursa publicației citate. ”Jessica a fost foarte fericită. Petrecerea de pomină a continuat până în zori, a dansat până la epuizare cu Shay Mitchell și Shani Darden.

Multe celebrități au dorit să-i fie alături Jessicăi Alba la împlinirea celor 41 de ani: Becky G, Kelly Rowland, Cassie, Tiffany Haddish, Ludacris, LL Cool J, Jessica Simpson, Ashlee Simpson-Ross, Evan Ross, Rosario Dawson și Michael B. Jordan.

Deși s-a serbat la un restaurant select, actrița a contibuit din plin la întocmirea meniului pentru invitați. Aceștia au fost serviți cu cocteiluri, antreuri cu ton, pateuri cu carne, iar la desert un tort imens a fost adus pentru sărbătorită.

Potrivit sursei, Jessica a ținut un toast, a închinat pentru toți invitații, le-a mulțumit și și-a exprimat recunoștința pentru prezența lor acolo.

Superba actriță este căsătorită din 2008 cu Cash Warren și au împreună trei copii.

În anul 2007 a fost desemnată de către revista FHM Cea mai sexy femeie din lume. Vedeta a trecut printr-un proces cu revista Playboy, care i-a folosit abuziv imaginea pe coperta numărului martie din 2006.Recente pe Ok! Magazine

team building PR jpg
manuela2 fb jpg
tendinte hair 2023 jpg
Cătălin Măruță și copiii, Instagram (4) jpg
cristina ich2 webp
Alexandru Arsinel
Vrei să înveți să cânți la chitară Află care este diferența dintre o chitară electrică și un bass jpg
3 sfaturi pentru mentinerea conditiei fizice în sezonul rece jpg
copiii Andreei Berecleanu Petru Zaharescu si Eva Zaharescu la nunta lui Adrian Oianu 1 jpg
new amsterdam 1 png
ioana cirstea3 jpg
Monica Bellucci, 58 ani, Foto Instagram (2) jpg
oana ionita3 fb jpg
Carmina si Liviu webp
berecleanu andreea jpg
arsinel alexandru jpg
Alexandru Arsinel
trump4 profimedia jpg