Jimmy Kimmel, discurs plin de glume la Oscar. Cele mai amuzante momente!

5 martie, 2018
GettyImages 927286184 jimmy kimmel jpeg

Pentru al doilea an la rând, comediantul Jimmy Kimmel a prezentat cel mai important eveniment, Premiile Academiei Americane de Film. Discursul său, la fel ca cel din 2017, nu a fost lipsit de iornii şi glume, atât la adresa actorilor prezenţi la Teatrul Dolby din Los Angeles, cât şi la adresa statuetei Oscar sau a momentului jenant de la decernarea premiului pentru Cel mai bun film din 2017, avându-i în centru pe "Bonnie şi Clyde", actorii de Oscar, Warren Beatty şi Faye Dunaway.

image

A deschis cea de-a 90-a gală a Oscarurilor cu o glumă pe seama gafei de anul trecut când "La La Land" a fost anunţat  în mod eronat câştigător la categoria Cel mai bun film, deşi câştigătorul de drept era "Moonlight".

"Anul acesta, când îţi vei auzi numele, nu te ridici imediat. Dă-ne un minut ", a spus Kimmel. De data aceasta, prezentatorul şi-a asigurat publicul că gafa "nu se va repeta". "Anul trecut, cu o săptămână înainte de spectacol, producatorii m-au întrebat dacă vreau să fac o glumă cu contabili si le-am spus NU. Aşa că un contabil a făcut propria glumă cu noi."

Iată discursul amuzant al lui Kimmel! Ce a spus despre filmul The Shape of Water, diferenţele de gen la Hollywood şi scandalul care l-a avut protagonist pe Harvey Weinstein.

Faye Dunaway şi Warren Beatty au urcat din nou pe scena de la Oscaruri pentru a anunţa câştigătorul la categoria Cel mai bun film, asta după ce în 2017 au fost puşi într-o situaţie stânjenitoare după ce le-a fost înmânat plicul greşit la această categorie.

Iată cum s-a desfăşurat totul anul aceasta!Recente pe Ok! Magazine

new amsterdam 1 png
ioana cirstea3 jpg
Monica Bellucci, 58 ani, Foto Instagram (2) jpg
oana ionita3 fb jpg
Carmina si Liviu webp
arsinel alexandru jpg
Alexandru Arsinel
trump4 profimedia jpg
emag7 jpg
Michelle Pfeiffer, Profimedia jpg
Iti doresti o cariera in care sa te dezvolti ca tehnician manichiurist Iata care sunt ustensilele si accesoriile de care ai nevoie jpg
Cum trebuie sa iti echipezi automobilul atunci cand pleci la drum jpg
Ați pregătit o escapadă de toamnă în constanța Iată câteva gesturi deosebite cu ajutorul cărora îți poți surprinde iubita! jpeg
De ce trebuie să ții cont atunci când faci sport pilates jpg
tatoiu3 facebook jpg
sufragerie jpg
cadou2 jpg
S1 PNG