Jo a intrat în ”reparații capitale”. Ce operație estetică și-a făcut cântăreața

6 octombrie, 2022
Jo Instagram 1 PNG

Simpatica artistă a luat o decizie drastică, în ceea ce privește look-ul său de vedetă.

Subțirică la corp, Jo era nemulțumită de ”gușă”. Așadar după o îndelungă cumpănire, cântăreața a decis să intervină la modul cel mai serios, cu o operație.

Zona bărbiei nu este una tocmai ușor de lucrat și de modelat. Jo a glumit și a spus că a încercat și exercițiul celebru, cu palme, al Irinei Loghin, dar nu a funcționat. Și cum aparițiile sale sunt din ce în ce mai dese, a decis că e momentul unei intervenții estetice. Jo s-a pozat cu cagula primită post-operator și le-a transmis fanilor câteva gânduri:  ”Zilele astea, mai exact sâmbătă, mi-am făcut o intervenție așa, pentru sufletul meu. Am scăpat de gușă.

Jo Instagram PNG

Ca după orice intervenție, te recuperezi mai greu și treci prin tot felul de stări sau dureri… Mi-am dat seama ca tare nesuferită sunt atunci când nu pot sa funcționez singură la capacitate maximă, tare greu îmi e sa cer sau sa accept ajutor… dar tare tare norocoasă sunt că le am pe mama și soră-mea sa ma suporte și sa ma ajute indiferent de stările mele de nervi sau plâns sau divă pe ciclu’, în locul lor n-aș fi avut atâta răbdare cu mine… o sa le fac câte o statuie la fiecare in parte.

După 3 zile de la intervenție totul arată wow… sunt mega încântată de rezultat, acesta e doctorul meu preferat din lume și, deocamdată, singurul bărbat care știe sa ma facă fericită 😂❤️ thanks! 🙏🏼”, a notat artista pe pagina sa oficială de socializare.Recente pe Ok! Magazine

machiaj
heyu jpg
stil de viata sanatos jpg
piele fina
dorinta jpg
ela brad
Ce fel de bijuterii sa porti daca ai alergie la aur sau argint jpg
meghan și  harry
3 sfaturi despre cum sa asortezi pantofii cu toc pentru purtarea de zi cu zi jpg
nicole si alti actori
Sacha Walckhoff at Vista Alegre by LAMOUSSE Lionel Balteiro JPG
casnic jpg
Smiley si Horia Moculescu
John F Kennedy  sursa   Profimedia jpg
Melinda si Bill Gates, divort  jpeg
bucatarie PNG
medeea marinescu si florin jpg
copil jpg