John Rock, un artist de 16 ani, ne propune un album altfel: Moonlight Surfin'

6 mai, 2015
cd johnrock jpeg

CV-ul unui puşti pletos, înalt, cu pălărie de piele şi mers a la Steve Jobs, poate fi al unui metalist, biker, rocker sau poate al vreunui elev cu nota scăzută la purtare. Dacă nu e în niciuna dinte aceste situaţii, cu siguranţă e solist vocal

CV-ul unui puşti pletos, înalt, cu pălărie de piele şi mers a la Steve Jobs, poate fi al unui metalist, biker, rocker sau poate al vreunui elev cu nota scăzută la purtare. Dacă nu e în niciuna dinte aceste situaţii, cu siguranţă e solist vocal în vreo trupă. Dacă nu e nici vocalist, atunci, în mod cert, e ceva în neregulă cu el.

După o vacanţă de-o vară petrecută acum câţiva ani pe malurile unei mari, puştiul cu plete şi pălărie de piele s-a hotărât, brusc, să descifreze secretele instrumentului simbol al generaţiei Flower Power - chitara. A fost, probabil, un semn, un imbold divin, pentru că, începând cu acea zi, instrumentul vintage a devenit prietenul de nedespărţit al tânărului nostru.

image

David Ştef, alias John Rock, în vârstă de 16 ani, pretendent la titlul de compozitor-chitarist, „vârful de lance” al Şcolii de chitară AG Weinberger şi-a lansat primul său EP, intitulat “Moonlight Surfin'“. Albumul, instrumental, cu influenţe art-rock, surf, jazz, hindy şi accente rockabilly, conţine 5 teme muzicale interpretate la chitară . Up-tempo-ul “Moonlight Surfin'“ te invită să navighezi departe, la lumina lunii. Cu un ton cald, “Another Day, Another Way” este ca o zi de plajă sub soarele californian. Balada jazz “Far Far Away” te pune imediat într-o stare meditativă, iar amintirile te invadează şi te trimit într-o lume secretă cunoscută doar de tine. Raga-ul “Rejoice!”, de inspiraţie hindy, este o poveste din Orient cu cămile, cu djembe (instrument oriental de percuţie), cu „bâzâit” de sitară (acel sunet intrigant) şi cu foarte multă lume.

Piesa de final a EP-ului, “Big City Life”, o baladă urbană laid-back, este o plimbare cu maşina prin noapte pe străzile golite de lume ale unui oraş ca New York-ul.

image

„Acum vreo şase ani a ajuns la şcoala mea privată un puşti care, de la primele întâlniri, şi-a asumat determinarea şi talentul pentru a se adânci în tainele chitării. Iar acum, după ani lungi de studiu, mă mândresc cu un tânăr muzician care şi-a câştigat dreptul pentru o carieră strălucită în music business. David Ştef are prerogativele unei poveşti de succes – are talent componistic, are bun gust, e disciplinat, se poartă cu reverenţă şi cântă extrem de bine la chitară”. The Transilvanian Guitar Man, AG Weinberger.

Dacă v-a stârnit interesul, John Rock vă invită la audiţie pe: facebook.com/john.rock.524Recente pe Ok! Magazine

Damian D PNG
ramsey ok jpg
William, Kate si Harry, pe vremea cand ieseau in cluburi   Profimedia jpg
Dieta lui Dumnezeu FotoJet  jpg
okmagazine ro (1) jpg
Libertatea alegerii și cardurile cadou  Dăruiește un cadou fără complicații jpg
creme de fata coreene jpg
Finanțare rapidă pentru nevoile tale jpg
ILUMA Stardrift KV Portrait jpg
WSCM Bucuresti 2023 jpg
tratament facial jpg
masina spalat emag jpg
implant dentar (1) jpg
img okmagazinero jpeg
Târgul devoratorilor de carte jpg
cizme de cowboy outfit (1) jpg
sejur zakynthos jpg
Janet Jackson si Naomi Campbell, la ziua lui Sean Diddy Combs   Instagram jpg