Joseph Gordon-Levitt: „Dragostea nu e un clişeu!”

21 mai, 2010
DVD 500 DOS jpeg

După succesul comediei romantice „(500) Days of Summer”, actorul principal ne-a dezvăluit picanterii de pe platouri şi nu numai, într-un interviu exclusiv pentru OK! Romania „(500) Days of Summer” este povestea unui cuplu, Tom şi Summer, în care ea respinge vehement ideea că dragostea adevărată există, iar el se zbate din răsputeri să-i demonstreze contrariul. Noi aflăm despre toate avatarurile celor doi îndrăgostiţi de la Tom, alias Joseph Gordon-Levitt, cel care rememorează întâmplările prin care trec protagoniştii pe parcursul a 500 de zile.

După succesul comediei romantice „(500) Days of Summer”, actorul principal ne-a dezvăluit picanterii de pe platouri şi nu numai, într-un interviu exclusiv pentru OK! Romania

„(500) Days of Summer” este povestea unui cuplu, Tom şi Summer, în care ea respinge vehement ideea că dragostea adevărată există, iar el se zbate din răsputeri să-i demonstreze contrariul. Noi aflăm despre toate avatarurile celor doi îndrăgostiţi de la Tom, alias Joseph Gordon-Levitt, cel care rememorează întâmplările prin care trec protagoniştii pe parcursul a 500 de zile.

Tom, hm, adică Joe, crezi că bărbaţii ar face atâtea sacrificii în viaţa reală câte ai făcut tu în film, ca s-o dai gata pe Summer?

Cunosc cel puţin zece tipi care ar face-o. Cu toţii am fi făcut-o. Dacă mă gândesc bine, toţi prietenii şi vecinii mei au făcut-o.

Cum te-ai pregătit pentru rol?

Melodia noastră, a echipei, a fost „Stubborn Kinda Fellow” a lui Marvin Gaye. O ascultam foarte des, ne binedispunea la culme!

În filmul ăsta, joci un cu totul alt personaj decât cele cu care ne-ai obişnuit. Cât de greu ţi-a fost să devii tipul supus, ţinut sub papuc?

Obişnuit cu rolurile de dramă, mi-a fost puţin greu la început, până m-am adaptat. Ideea nu e că eu aş vrea să fiu mereu vioara întâi, cât că bărbaţilor le e mai greu să-şi arate latura emoţională.

Dar regizorul Marc Webber zicea că ai dansat ca un profesionist!

(râde) Daaa! Chiar mi-a plăcut! Crezi că bărbaţilor le plac femeile cu nasul pe sus?

Nu cred că trebuie să generalizăm. Unii bărbaţi sunt puşi de fugă de o femeie cu o fire puternică. Eu personal sunt mai atras de o femeie puternică, cu care să am ce să vorbesc.

„(500) Days of Summer” e o comedie romantică în care situaţia devine adesea... albastră.

A fost alegerea lui Marc şi trebuie să admitem că a fost una destul de curajoasă. Ideea a fost ca pelicula să fie tratată cromatic, ca personajul lui Zooey să iasă mai bine în evidenţă. Mulţi regizori se pricep să pună în scenă o discuţie aprinsă între el şi ea, dar habar n-au nimic despre şiretlicurile astea tehnice. Mi se pare foarte cool să lucrezi sub bagheta unui astfel de profesionist.

Cât de tare te-a durut nasul după ce ai încasat acel memorabil pumn în faţă?

Prima oară când mi-am luat un pumn în faţă a fost într-o scenă. Nu sunt un tip agresiv, dar m-aş bate mereu pentru dragoste! Să învingă dragostea, zic!

Până la urmă, filmul ăsta e despre dragoste la prima vedere. Crezi în ea?

Da, dar nu cred în clişeele altora. Dacă e dragoste la prima vedere, nu înseamnă că e o dragoste de-o vară sau că o să doară. Cred că dragostea e ce faci tu din ea. Dacă tu simţi c-o să dureze o veşnicie, cel mai probabil e că aşa o să fie.

image
image

(500) Days of Summer este distribuit de ODEON Home Entertainment şi este disponibil din 2 mai pe DVD, la preţul de 49,90 lei.

FOTO: EPA, ODEON



Recente pe Ok! Magazine

AFIS FILM  jpg
girls 6650524 1280 jpg
refinantare credit nevoi personale 431851042 jpg
Simion Bogdan Mihai jpg
okmagazine ro (1) jpg
Top 7 schimbari care te intineresc dupa 35 de ani jpg
Câine, Pexels (1) jpg
Emme, stânga, fiica lui J Lo și dreapta fiica lui Ben Affleck, Seraphina, Profimedia jpg
George Nicolescu (1) jpg
Rapid și SOS Satele 3 jpg
Penelope Cruz, Profimedia (3) jpg
okmagazine (2) jpg
cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg