Julia Jianu urmează același tratament estetic ca Madonna

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Julia Jianu, care are agenda încărcată cu concerte și evenimente de Crăciun și Revelion, și-a dorit să treacă în noul an cu un ten fără imperfecțiuni. Semn că a luat aminte la sfaturile medicilor esteticieni, vedeta a apelat la un tratament de estompare a ridurilor, folosit și de celebra Madonna. „Frumusețea clasică nu se demodează niciodată”, acesta este motto-ul în care Julia Jianu crede cu desăvârșire, iar cu ajutorul doamnei Dr. Daraban Diana, medic specialist dermatologie în cadrul clinicii DermaLife, Julia a întinerit peste noapte cu un tratamentul de hidratare, folosit atât pentru față, cât și pentru gât și decolteu.

julia
Sursa foto: Facebook

Tratamentul Intraceuticals, cunoscut publicului larg drept „Tratamentul Madonnei”, este un sistem revoluționar non-invaziv care înlocuiește sau vine în completarea tradiționalelor proceduri cu botox și acid hialuronic. Este un tratament cu substanțe relaxante pentru riduri fine, dar și singurul cu rezultate vizibile dupa prima ședință. Ajută la hidratarea imediată a tenului și conferă o fermitate sporită acestuia. Ridurile și liniile fine sunt reduse și conturul feței este vizibil îmbunătățit prin stimularea producției de colagen și elastină.

SONY DSC

 „Mi-am dorit ca de Revelion să arăt excepțional, iar la recomandarea unei prietene am apelat la faimosul tratament folosit de Madonna, pe care l-am putut realiza la clinica DermaLife. Acum, tenul meu este mult mai hidratat, pielea mai catifelată, precum cea a unui bebeluș. Tehnologia folosită duce la o hidratare superioară, rejuvenare și la înlăturarea ridurilor. Rezultatele se văd chiar după prima ședință, tenul arată mai fresh și bine hidratat, din interior la exterior. Recomand să aveți mare grijă de pielea dumneavoastră, mai ales când obișnuiți să vă machiați des”, a spus Julia Jianu.

SONY DSC

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA