Julliane Moore a strălucit la Cannes 2017. Uma Thurman, o ținută neinspirată

Festivalul de Film de la Cannes 2017 a avut deschiderea oficială ieri, cu o mulțime de staruri afisându-se la evenimentele de pe zi sau la premiera filmului „Ismael’s Ghosts”, schimbând câteva ținute de-a lungul unei singure zile. Dacă pe covorul roșu am fost impresionați de aproape toate alegerile vestimentare ale vedetelor, multe dintre ele de-a dreptul îndrăznețe, câteva staruri de la Hollywood au fost destul de inspirate și în ceea ce privește alegerea ținutelor de zi. Astazăi, spre exemplu, Julianne Moore, frumoasa roșcată de 56 de ani a întors toate privirile la o conferință de presă, purtând o rochie lejeră, de vară, foarte glam.

A ales o rochie vintage și o pereche de sandale retro.

De altfel, este foarte cunoscută pentru simțul său estetic și pentru aparițiile pline de grandoare, în rochii vaporoase, sau pe corp, cât mai colorate. Rochia vintage trei sferturi de un evrde smarald a făcut un contrast superb cu părul roșcat al actriței. Mama unei fiice superbe care-i seamănă leit, Julianne a fost ca o Ariel modernă, evidențiându-și talia cu un cordon negru. Culoarea vibrantă a rochiei i-a accentuat și pielea albă, cu pistrui, în timp ce în picioare a purtat o superbă pereche de sandale negre cu toc gros, de inspirație retro.

Rochia verde smarald a fost alegerea perfectă

Nici Michelle William nu s-a lăsat mai prejos, apărând într-o rochie deasupra genunchiului, lungime cu care de altfel ne-a și obișnuit și care o avantajează pe o minionă. Actrița de 36 de ani nu a dezamăgit deloc, mai ales că fotografii au surprins-o și cu spatele, imortalizându-i picioarele tonifiate.

A purtat o rochie de vară marca Louis Vuitton.

Michelle a purtat o rochie mini Louis Vuitton cu imprimeu floral și degrade cu negru și auriu, cu detalii din volane pe umeri. Vestimentația a fost potrivită pentru blonda cu părul scurt, mai ales că picioarele subțiri au fost evidențiate și de o pereche de sandale cu toc înalt.

Are 36 de ani și se poate mândri cu cele mai frumoase picioare.

Nici pe Uma Thurman nu o putem trece cu vederea, deoarece a trecut din nou la look-ul neîngrijit și o vestimentație care nu îi pune formele în evidență. Dacă pe covorul roșu ne dădea pe spate cu apariția de divă glam, într-o superbă rochie culoarea șampaniei cu un decolteu răvășitor și o coafură perfectă, iată că astăzi, Uma, care este în juriul de la Festivalul de Film de la Cannes, a cam dat-o în bară.

A demonstrat că încă este o femeie sexy, cu apariția de pe covorul roșu de ieri, însă alegerile vestimentare sunt cele care de multe ori nu o avantajează. De exemplu, cămașa albă peste pantalonii negri au creat o iluzie optică care nu-i face cinste, căci i-a arătat picioarele într-un mod ciudat și părea că nu are deloc fund. De asemenea, eșarfa enormă de la gât a fost dintr-un alt film, să nu mai vorbim de coafura neîngrijită.

Eșarfa de la gât și coafura n-au fost cele mai fericite alegeri.

Așteptăm, așadar, să vedem o nouă apariție a actriței prin care să ștearga greșeala vestimentară de astăzi!

CITEȘTE și: Ce transformare! Uma Thurman, de la look-ul neglijent la divă glam la Cannes 2017

Foto: Getty

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA